Search
Филтрирай по...

BioSil – топ продукти за красотата на кожата и косата!

Кожа

Красотата отвън е отражение на здравето отвътре. Ето защо няма как да поддържаме красиви кожа и коса само с козметика за локална употреба!

В забързания градски ритъм все по-трудно се справяме с неутрализирането на агресорите – UV лъчи, замърсена околна среда, липса на сън и стрес. Неправилната диета, която не осигурява достатъчно от важните нутриенти, също влошава здравето и външния вид на кожата и косата.

Все повече научни изследвания показват, че едно от най-важните хранителни вещества за поддържане на красиви коса и кожа, е силицият, наричан още „минерал на красотата“. Дефицитът на силиций води до загуба на блясъка и еластичността на кожата, накъсване и цъфтеж на косата, меки и чупливи нокти.

Много малко храни съдържат количеството, необходимо, за задоволяване дневните нужди на организма от силиций, но можем да го приемаме под формата на хранителна добавка. Доказано е, че приемът на силиций под формата на добавка в продължение на 2 до 3 месеца, заздравява косата и изглажда и освежава уморената, набръчкана кожа. В допълнение, силицият е много полезен за опорно-двигателния апарат – укрепва костите и ставите, подобрява подвижността и

BioSil™ – иновативни канадски продукти със силиций възвръщат младостта на кожата и косата!

Серия BioSil™ Коса, кожа и нокти включва едни от най-иновативните продукти в индустрията на нутрикозметиката. Разработена е от Natural Factors – най-големият производител на хранителни и диетични добавки в Северна Америка. Продукти BioSil™ отговарят на най-високите стандарти за качество и се отличават с оптимална бионаличност и степен на усвояване.

Продукти BioSil™ съдържат силиций, синтезиран под формата на ортосилициева киселина и стабилизиран с холин. Тази комбинация е патентована като ch-OSA®.

-Какво е ортосилициева киселина? Супер бионалична форма на силиций, която се абсорбира оптимално и лесно може да се използва от тялото.

-Какво означава ортосилициевата киселина да бъде стабилизирана с холин? Холинът е витаминоподобно съединение с важно значение за начина, по който ортосилициевата киселина функционира в тялото. Той подпомага транспортирането на ортосилициевата киселина към клетките, в които се задействат биологичните механизми за естествено производство на колаген – най-важният протеин за поддържане на гладка и стегната кожа, здрава коса, силни кости и стави.

Колагенът съставлява 75% от кожата, 30% от костите и 90% от сухожилията и връзките. Този фиброзен протеин играе роля на строителен блок за кожата, костите, зъбите, хрущялите, сухожилията и други съединителни тъкани. Синтезира се естествено в тялото, но след 30-годишна възраст този процес започва да се забавя. Това е основната причина за появата на бръчки и отпускането на кожата.

Доказано е, че ch-OSA®патентованата съставка в BioSil™ активизира естественото производство на колаген в организма. Благодарение на това кожата възвръща естествения си блясък, жизнеността и еластичността си, фините линии и бръчките постепенно се изглаждат, косата укрепва, а ноктите стават по-здрави и по-устойчиви. Допълнителнна бонус полза на ch-OSA® е, че приемът й се отразява благоприятно на ставите и костите.

BioSil™ – с висока ефикасност при мъже и жени. Ортосилициевата киселина, стабилизирана с холин (ch-OSA®) в продукти BioSil™ действа основно чрез активация на биологичните пътища, отговорни за синтеза на колаген. Колагенът се образува по еднакъв начин при мъжете и жените, така че ch-OSA® ще бъде от полза и при двата пола.

Резултатите от клиничните изследвания върху действието на BioSil™ са наистина впечатляващи! Данните показват, че продукти BioSil™ увеличават производството на колагена толкова чувствително, че бръчките намаляват с 30%, а еластичността на кожата се увеличава с 89%! BioSil™ укрепва косата чрез увеличаване на притока на кръв към скалпа и повишаване на колагена в кожата в основата на космените фоликули. Нокътната плочка става по-здрава и започва да расте по-бързо. BioSil™ укрепва костите, като ги прави по-гъвкави и по-малко податливи на счупвания и травми, което има особено важно значение при жени с остеопения и остеопороза.

Защо да се доверите на Natural Factors?

Продуктите на Natural Factors, Canada са тествани и сертифицирани от ISURA, което гарантира, че не съдържат ГМО, замърсители, тежки метали и др. Всички продукти на марката се произвеждат съобразно изискванията за Добри производствени практики. Суровините се тестват за чистота, безопасност и биоактивност. Продуктите на Natural Factors, Canada съдържат клинично проучени съставки, осигуряващи оптимални резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top