×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Специалистите от медицинския център Сидър Синай са уверени, че определени микроби в червата на човека могат да показват индивидуалния риск от затлъстяване, пише Live Science. Затова медиците предлагат да бъде измервана концентрацията на метан и водород при дишането. Идеята, че микрофлората на чревния тракт е свързана с теглото, не е нова. Но сега д-р Рачи Матур изтъква необходимостта да се обърне особено внимание ва микробите Methanobrevibacter smithii. Те се хранят с водород, отделян от другите организми. Ако равнището на водород е ниско, се засилва ферментацията.

Изобилието на бактерии Methanobrevibacter smithii в организма задължително се отразява на дишането, доказва изследване с участието на 792 души. Тези, при които имало висока концентрация на метан и водород, са имали и наднормени индекс на телесната маса и мастна тъкан. А присъствието на бактерии M. Smithii, напротив, e предпоставка за анорексия.

Прочетете още:


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.