×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Консумацията на доматен сок намалява окислителното увреждане на клетките след тренировка, което спомага възстановителния процес и намалява умората и изтощението, сочи ново изследване публикувано в сп. Food and Chemical Toxicology.  Доматите доставят на организма жизнено важни елементи, които му помагат да се възстанови напълно след физическа активност. Подсилват мускулите и нормализират кръвното налягане. Изследователите са наблюдавали жизнените показатели на 15 спортисти за период от два месеца по време и след тренировка. Деветима от спортистите пиели доматен сок след тренировка, а останалите шестима – енергийна напитка. Резултатите показали, че консумиралите доматен сок, са възстановявали много по-бързо мускулите и нивата на глюкоза след усилена тренировка.

Освен това изследователите са открили, че доматеният сок намалява риска от дегенерация на мускулите и мозъка, тъй като неутрализира натрупването на вредни протеини. Доматеният сок може да предпази жените от разрушаването на костната тъкан, настъпващо в периода на менопауза, обясняват още те. Както и че антиоксидантните свойства на доматите намаляват риска от рак на простатата, депресия и сърдечносъдови проблеми.

Тези полезни свойства на доматите се дължат на ликопена - може би най-силният антиоксидант.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.