×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Специалисти от Тексаския университет са разработили методиката "20-20-20-20", позволяваща ефикасна защита на очите от вредните излъчвания на компютърните монитори. Тя е крайно необходима за тези, които прекарват по-голямата част от времето си пред компютъра и се намират в рисковата група за понижаване остротата на зрението, съобщава Yahoo Health. Името и същността на методиката се разшифроват сравнително лесно. След 20 минути работа на компютъра, трябва да направите 20-секундна пауза, по време на която трябва да насочите погледа си към прeдмети, разположени на 20 метра от вас и да премигнете 20 пъти. Авторите на методиката твърдят, че изпълнението на тези прости упражнения позволява не само да се смъкне напрежението в очите, но и избавя от болките в гърба и главата.


Естествено грижата за очите е комплексна и горната методика ще бъде още по-ефикасна, ако е подкрепена с правилно хранене или целеви добавки за укрепване на зрението. На първо място това са храните, богати на витамини А, С и Е, като моркови, сьомга и сардина, броколи, спанак, яйца, бадеми, ягоди, малини, боровинки. Витамин А участва в образуването на зрителния пигмент на ретината на окото. Отговорен е за адаптацията към светло/тъмно и цветното зрение. Витамините С и Е предпазват окото от вредните излъчвания.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.