×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хората, които стават родители, имат по-дълъг животВ издание на American Journal of Epidemiology се съобщава, че хората с деца живеят по-дълго от бездетните.

Резултатите от проучването посочват, че продължителността на живота при мъжете, които имат наследници, е два пъти по-висока в сравнение с онези, които не са станали татковци. Освен това, „професията“ баща намалявала риска от преждевременна смърт с цели 35%.

Що се отнася до дамите, то онези от тях, станали майки, боледували значително по-рядко, отколкото бездетните жени, се посочва още в изследването.

Мащабния експеримент е на учени от университетите в Осло и Лондон, и обхваща около 1,5 млн мъже и жени на възраст между 45 и 68 години. Проследявайки над 60 000 случаи на смърт, авторите установяват, че между семейното положение и продължителността на живота съществува тясна взаимовръзка.

В късна възраст, родителите обикновено получават подкрепа от децата си, съобщават изследователите и посочват този факт като една от вероятните причини за по-голямата продължителност на живота при семейните хора с деца.

Огромна част от хората, които не създават деца обаче, са по-малко здрави от останалите, така че това също може да е определящ за продължителността на живота им фактор, се казва още в изследването.

Тепърва предстоят още изследвания върху връзката между семейния живот и доживяването до дълбока старост.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.