Search
Филтрирай по...

Избери продукт на Natural Factors и помогни на дете в нужда!

Natural Factors
Natural Factors и SOS детски селища си партнират в обща благородна кауза

 

Всяко дете заслужава да има семейство, да получава грижи и обич, да расте в здравословна среда, в която да се чувства щастливо.

Компания Natural Factors силно вярва в тази идея и за да даде своя принос към нея, се включи в каузата на SOS Детски селища.

Благодарение на финансовата подкрепа, която Natural Factors България осигурява за SOS Детски селища, част от сумата за всеки закупен продукт на марката отива за деца в риск.

Вие също можете да се присъедините към тази благородна инициатива! За целта е необходимо да закупите продукт/и на Natural Factors от следните аптеки:

Ремедиум, Гален, Асклепий, Астра, Маринов, Нове, Субра, К-Крес кактус, Запад, Royal pharmacy, Матрикариа, Ди Фарма, Рени, Марви.

Natural Factors е водещ производител на натурални продукти в Северна Америка. Компанията има над 50 години опит в производството на витамини и минерали, билкови екстракти, антиоксиданти и други естествени средства.

SOS Детски селища България е правозащитна организация, която стартира дейността си още през 1990 г. Част е от голямото семейство на SOS Children’s Villages International, което обгрижва около 2,500,000 деца в 135 държави по света.

Ако желаете да дадете своя принос за бъдещето на децата, подкрепете SOS Детски селища!

Период на кампанията: октомври 2020– януари 2021 година. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top