×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Добавките на основа на коeнзим (кофермент) Q10, които активно се използват в кардиологията и лечебната козметика, способстват за повишаването на мъжката фертилност, обявиха ирански учени от Научно-изследователския институт „Авицена” в Техеран. За мъжки инфертилитет се говори при разстройства в половата функция (potentio generandi), които причиняват изчезване или намаляване на оплодителната способност. Доказано е, че 30 – 50% от безплодните бракове се дължат на нарушения в сперматогенезата у съпруга.

В изследването са взели участие 47 мъже, които са имали проблеми със зачеването на дете заради олигоастеноспермия (промени в анализа на еякулата). В продължение на 3 месеца доброволците са приемали добавки с коензим Q10. В резултат се оказало, че при групата доброволци, които употребявали Q10, качеството на спермата се подобрило значително, в сравнение с пациентите, които били на плацебо. Според авторите на изследването, експериментът е показал, че добавките Q10 (200 мг в денонощие) отслабват въздействието на окислителния стрес и вредното влияние на реактивните форми на кислорода върху спермата, в резултат на което се повишава фертилността.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.