×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Според ново изследване на немски учени от университета в Лайпциг, женската кожа старее по-бързо от мъжката, заради по-голямата загуба на колаген при жените.

При проучването си, специалистите са използвали съвременни лазерни технологии, изпращащи импулси от инфрачервена светлина, с цел преглед на дълбочинните слоеве на кожата и измерване степента на възрастовото увреждане. Именно по този начин те установили, че женската кожа губи колагена си много по-бързо, в сравнение с мъжете. А както всички знаем резултата от загубата на колаген са бръчките и не толкова гладката кожа.

Младото човешко тяло синтезира огромни количества колаген, но с течение на времето колагеновата продуктивност намалява все повече. Именно затова, след определена възраст, започват допълнителен прием на колагенови добавки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.