×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ключът за помагане на хората с две от най-всеобхватните заболявания – наднорменото тегло и рака – може да се крие в един прекрасен тропически плод.  Най-новите проучвания дават тема за размисъл на учените и те се опитват да разберат дали мангото е ключът към контролиране нивата на кръвната захар при хора с наднормено тегло и на възпалението при раковr заболявания.

Д-р Едралин Лукас, професор по хранене към университета в Оклахома, направил изследване с 20 души с наднормено тегло. Към диетата им били добавени 10 грама манго в продължение на 12 седмици. В края на изследването нивата на кръвната захар на хората се понижили драстично.

“Резултатите от изследването потвърждават данните от опитите върху животни. Мангото подобрява нивата на глюкоза в кръвта при хора с наднормено тегло. Все още не е ясен точният механизъм на действието му, знае се само, че в него се съдържа сложен комплекс от полифеноли.” Изследванията показват, че различни полифенолни вещества имат положителен ефект върху мастната тъкан. Такива са изофлавоните от соята, епигалокатехин галатът в зеления чай и проантоцианидина в семките от грозде.

Д-р Сюзън Мертенс-Талкот, преподавател в Института за изследване на наднормено тегло към университета в Тексас, изследва ефектът от суровото манго върху нормалните и раковите клетки на гърдите в лаборатория. Полифенолите на мангото ограничават възпалителния отговор и при двата вида клетки. Необходими са повече изследвания, за да се докаже ефективността им при хората.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.