×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Наднорменото тегло крие повече опасности за мъжетеНемски учени от Hospital Reiner de Graaf Groep смятат, че затлъстяването и наднорменото тегло са по-вредни за представителите на мъжкия пол, отколкото за дамите.

Пълните мъже страдат от липса на издръжливост и жизненост. Освен това, организмът им не е в състояние да преработва качествено въглехидратите, констатират специалистите.

При жените, мастните натрупвания се разпределят основно в областта на бедрата и корема и това за тях е по-скоро естествено, тъй като във връзка с детеродната функция женското тяло е „програмирано” да складира запасите си именно там.

Мъжете пък трупат мастни наслоявания в горната част на тялото. Затлъстяването при тях много по-често води до нарушена обмяна на веществата, болести на белия дроб и сърдечносъдови нарушения.

Според заключението на учените от Hospital Reiner de Graaf Groep, цитирано и от ВВС, рискът от диабет тип 2 е много по-висок при мъжете с наднормено тегло, отколкото при пълните дами.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.