Search
Филтрирай по...

Nature’s Way® дарява от приходите си в името на благородна кауза!

От 1 юни до 31 август, емблематичният бранд Nature’s Way ще дарява 1% от продажбите на билковите си продукти на независимата организация с нестопанска цел – Rainforest Alliance.

Хранителни добавки

Rainforest Alliance работи за опазване на биологичното разнообразие и осигуряване на устойчив поминък чрез трансформиране на земеделските практики, бизнес практиките и поведението на потребителите. Целта на организацията е да помага на общините и фирмите, които имат отношение към земята и нейните ресурси да усвоят най-добрите практики откъм екологична гледна точка. Rainforest Alliance допринася за запазване богатствата на околната среда и дивата природа, и облагородяване на различните бизнес практики в полза на човешкия фактор. Главна цел на организацията е опазване на растителното и животинско биоразнообразие, и осигуряване на ресурси за по-добър живот.

 

Rainforest Alliance подкрепя земеделските производители, заетите в сферата на лесовъдството и туристическите фирми да подобряват местния поминък и да създават устойчиви стоки и услуги с максимална полза за обществото.

 

Печатът Rainforest Alliance Certified ™ е международно признат символ на околната среда, социалната и икономическата устойчивост. Rainforest Alliance помага на предприятията и потребителите да дадат своя принос за едно по-добро бъдеще.

 

Nature’s Way е един от най-емблематичните брандове в индустрията на хранителни и диетични добавки, създаден преди половин век в САЩ.

Nature's Way

 

Благодарение на високите стандарти, които поддържа през всички тези години, Nature’s Way успява да се наложи на пазара за здравословни продукти по цял свят.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top