Search
Филтрирай по...

Nature’s Way® Дарява от Приходите си в Името на Благородна Кауза!

От 1 юни до 31 август, емблематичният бранд Nature’s Way ще дарява 1% от продажбите на билковите си продукти на независимата организация с нестопанска цел – Rainforest Alliance.

Хранителни добавки

Rainforest Alliance работи за опазване на биологичното разнообразие и осигуряване на устойчив поминък чрез трансформиране на земеделските практики, бизнес практиките и поведението на потребителите. Целта на организацията е да помага на общините и фирмите, които имат отношение към земята и нейните ресурси да усвоят най-добрите практики откъм екологична гледна точка. Rainforest Alliance допринася за запазване богатствата на околната среда и дивата природа, и облагородяване на различните бизнес практики в полза на човешкия фактор. Главна цел на организацията е опазване на растителното и животинско биоразнообразие, и осигуряване на ресурси за по-добър живот.

Rainforest Alliance подкрепя земеделските производители, заетите в сферата на лесовъдството и туристическите фирми да подобряват местния поминък и да създават устойчиви стоки и услуги с максимална полза за обществото.

Печатът Rainforest Alliance Certified ™ е международно признат символ на околната среда, социалната и икономическата устойчивост. Rainforest Alliance помага на предприятията и потребителите да дадат своя принос за едно по-добро бъдеще.

Nature’s Way е един от най-емблематичните брандове в индустрията на хранителни и диетични добавки, създаден преди половин век в САЩ.

Nature's Way

 

Благодарение на високите стандарти, които поддържа през всички тези години, Nature’s Way успява да се наложи на пазара за здравословни продукти по цял свят.

Прочетете още:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top