Search
Филтрирай по...

Nature’s Way подкрепя Фейсбук групата “Приятели на бъбреците”

На всички членове на страницата Приятели на бъбреците, през целия месец юли, предоставяме 50 % отстъпка за родукти, закупени онлайн, свързани с проблеми на бъбреците и пикочно-уринарен тракт.

 

 

Как да се възползвате от намалението: Кликнете на бутона Купи на желания от Вас продукт. Въведете в полето за купон/промо код думата Приятели (важно е да се изпише с главна буква, на български език), след което да натиснете Прилагане на промо код. Стойността на количката автоматично ще се намали с 50%.

 

Промоцията е валидна до 31 юли включително!

 

Продуктите, които участват в промоцията (посочените цени са преди намалението от 50%):

 

Червена боровинка 465 mg на американската компания Nature’s Way съдържа чист извлек от плод на червена боровинка. Всяка капсула доставя 465 mg екстракт.

 

 

Червена боровинка 430 mg Nature’s Way е източник на стандартизиран екстракт от плод на червена боровинка Ultra Anti-Adherence 90 MX плюс витамин С за максимална ефикасност. Съставът на продукта е гарантиран със сертификат от Tru-ID.

 

 

KРАН RX – Червена боровинка е източник на 100% плодов концентрат, получен от цели плодчета на биоактивна червена боровинка и стандартизиран до проантоцианидини! Само 1 капсула на ден.

 

 

Хортензия (корен) на Nature’s Way е източник на фитохимикали със силно антибактериално и противовъзпалително действие. Тъй като насърчава потока на урината, продуктът спомага за намаляване на риска от пясък и камъни в бъбреците, инфекция на пикочните пътища, пикочния мехур, простатата.

 

 

Царевична коса на Nature’s Way подпомага функционирането на пикочния мехур и поддържа нормалното състояние на уринарния тракт.

 

Мечо грозде на Nature’s Way действа силно диуретично. Стимулира бъбреците и подпомага функциите на пикочната система.

 

Кидни Бладър на Nature’s Way се отличава с изцяло природен фитотерапевтичен състав, поддържащ нормалното състояние на бъбреците, пикочния мехур и пикочопроводите. Всяка капсула съдържа 465 мг патентована смес от лечебни растения с добре установен профилактичен и терапевтичен ефект.

Уринари на Nature’s Way е синергична билкова смес в подкрепа на отделителната система – бъбреците, пикочния мехур и пикочопроводите. С антибактериален ефект срещу много уропатогени. Има отлично профилактично действие срещу цистит и пиелонефрит.

 

 

 

Магнезий (цитрат) на Natural Factors топи камъните в бъбреците. Използва се и като профилактика при хора с предпоставка към развитие на камъни в бъбреците. За най-добри резултати, магнезиевият цитрат трябва да се съчетае с витамин В6 Nature’s Way.

 

 

Подаряваме и на нуждаещи се от ФБ страницата 30 бр. опаковки от следните продукти:

10 бр. Червена боровинка х 60 

10 бр. Червена боровинка х 100

10 бр. Кран Rx

 

Ако желаете да получите един от тях – включете се тукfacebook.com/kidneysfriends

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top