×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
как спят двойките Според последни проучвания позата, в която спят партньорите, е показателна за това колко стабилна е връзката им. Най-важният фактор е разстоянието, което дели мъжът и жената в спалнята, твърди ръководителят на изследването – психологът Ричард Уайзман от Университета Хертфордшир.

В експеримента участвали 1100 двойки. Оказало се, че онези от тях, които спят на разстояние по-малко от 5 см помежду си, се чувстват много по-добре във връзката си, в сравнение с двойките, които спазвали дистанция от 15 см и повече. С други думи – двойките, мъжете и жените, които се докосват по време на сън са много по-щастливи, отколкото онези, които не го правят.

Интересното проучване, което е част и от Международния фестивал на науката в Единбург, разкрива най-популярните позиции на повечето двойки по време на сън.

Позата тип „зародиш”, според изследователите, е показател за нерешителност, напрегнатост и нетърпимост към критика.

Онези, които заемат позиция „полузародиш” пък са по-отворени към компромиси и не обичат крайните действия.

Хората, които обикновено спят по гръб, имат склонност към търсене на приключения и силни емоции. Освен това, те са самоуверени и отворени към останалиите.

„Заравянето” във възглавницата или чаршафа, говори за строг, непреклонен характер и неспособност за компромиси.

Резултатите от изследването на шотландските учени показало, че около 31% от двойките спят в една и съща посока (на една страна), 42% - с гръб един към друг, 34% - спят, докосвайки се, при 12% дистанцията е около 5 см, а при цели 15% - на повече от 15 см.

Мъжете и жените, които заспиват прегърнати  и лице в лице един към друг, имат доста по-щастлива връзка, в сравнение с двойките, които се докосват, но спят в противоположни посоки.

От двойките, които не се прегръщат нощем, най-щастливи са онези, които спят на една и съща страна, в една и съща посока, за разлика от онези, които обикновено спят лице в лице или с гръб един към друг.

Проф. Ричард Уайзман твърди, че цели 94% от двойките, които спят прегърнати са най-доволни от връзката си, за разлика от 64%-те процента мъже и жени, които не го правят. 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.