×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пълнозърнестите храни все още незаслужено са отбягвани, отбелязват учени. Това е грешка, защото само 1 порция от тях помага за защитата от диабет тип 2 и сърдечни болести, съобщава ABC News. Проф. Стивън Лилиойя от НИИ Илавара е анализирал 11 изследвания, посветени на употребата на пълнозърнести храни, а резултатие са публикувани в последния брой на списание Biofactors.

"Пълнозърнестите храни са тези, в които трици, кълнове и нишесте са в пропорции, каквито са в естествено израсналото зърно", казва д-р Лилиойя, ендокринолог, с опит при диабет тип 2. Консумацията на пълнозърнести храни е изтъквана често като важен начин за намаляване на риска от диабет тип 2, коронарна болест на сърцето и хипертония. Но, казва той, до този момент нямаше ясно доказателство какво количество е необходимо за този ефект. Изследванията, анализирани от него, обхващат стотици хора, които са наблюдавани повече от 10 години. Оказало се, че хората, които са употребявали 40-50 гр. пълнозърнести храни дневно са много по-защитени от хронични заболявания. Това се дължи на съдържащото се в тях кристаловидно вещество алеурон, богато на витамини, минерални вещества, белтъчини и антиоксиданти.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.