×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Редовната употреба на папая понижава наполовина риска от сърдечни заболявания и диабет и съществено подобрява бактериалната флора в червата, са открили учени от САЩ. Чрез статистически анализ е установено, че 300 души, които в продължение на 1 седмица са консумирали папая, са се избавили от 76,7% от болестотворните и вредни микроорганизми в червата. Така имунитетът на участниците в тестовата група се е повишил с 15 - 40%. „По-ефикасно укрепване на имунитета за толкова кратък период от време не може да осигури никакво друго средство. Имунитетът се определя преди всичко от състоянието на стомашно-чревния тракт и за подобряването му се използват пробиотици и естествени добавки”, отбелязва проф. Камран Насир, един от водещите учени в изследването,  в интервю за Daily Times.

Друг екип е изследвал 150 пациента, които са употребявали по 50 грама папая дневно в продъление на 3 месеца. Всички те са страдали от заболявания на сърдечно-съдовата система с повишен риск от инфаркт. След приключване на експеримента,  е било отчетено, че този риск е спаднал със 17 %. При всеки пациент било регистрирано още понижаване на кръвното налягане и холестерола. Според учените полезният ефект на папаята се дължи на уникална комбинация микроелементи, които се съдържат в нея.

Коментари (1)

    • Roy
    • 2013-04-17 21:37:43
    Наистина много полезна информация. Благодаря за споделеното.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.