×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пикът на грипа в България се очаква към края на януари, обяви в понеделник д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор, който специално наблегна, че в лечението на грипа не бива да се прилага антибиотик. Клиничната картина включва рязко начало, висока температура, силна отпадналост, много силно подчертано главоболие и болка по мускулите. Обикновено болният наистина не може да продължи да изпълнява ежедневните си задължения, за разлика от другите респираторни инфекции, при които много рядко се стига до ползване на отпуск по болест.

„При грипа няма подчертана хрема, много рядко има запушен нос с кихане и кашлица. Тези оплаквания се появяват на по-късен етап. Интоксикацията от грипния вирус влияе на различни органи и системи и затова общото състояние на пациента е много по-отпуснато и наистина се нуждае от 5-6 дни домашно лечение", обяснява д-р Кунчев.  Попитан каква е причината, поради която някои хора не се разболяват от грип, експертът обясни, че това може да се дължи на добър имунитет. Ако няма никакви прояви на бактериална инфекция, взимането на антибиотик само може да утежни положението. Приемането на антибиотик като застраховка е излишно, освен това ще доведе и до дисбактериоза, от която после пациентът трябва да се възстанови, каза д-р Кунчев.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.