×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хранителните добавки с омега-3 мастни киселини могат реално да понижат риска от диабет тип 2 и исхемична болест на сърцето, съобщава Zenopa. Група американски специалисти под ръководството на д-р Джейсън Ву от Харвардския колеж за обществено здраве са анализирали различни научни изследвания. Те са стигнали до извода, че рибеното масло повишава нивото на важния хормон адипонектин. Този хормон влияе позитивно на матаболитните процеси като регулира съдържанието на глюкоза, обмена на мастните клетки и модулацията на възпаленията. Учени от Мичиганския технологичен университет от своя страна са доказали, че рибеното масло помага да бъде намалена силата на въздействието на психичното напрежение върху сърцето.

Неотдавна експерти от университета в Ливърпул демонстрираха как рибеното масло помага на мозъка да компенсира вредата от нездравословното хранене. Диетата, богата на омега-3, може да се справи с това като стимулира зоната на мозъка, контролираща приема на храна, обучението и паметта. Оказало се, че рибеното масло не позволява на захарта и мазнините да затрудняват действието на системата за контрол върху приема на храна. Рибеното масло има ефекта на нискокалорийните диети. Ето защо учените настойчиво го препоръчват.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.