×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сладолед, който трябва да помогне в борбата с грипната епидемия, започва да произвежда компанията Jeni’s Splendid Ice Creams, съобщава ABC News. В необикновеното лакомство, което по думите на представителка на компанията подобрява състоянието на болния човек, се съдържат мед, джинджифил, портокалов и лимонов сок. За феновете на по-пикантни усещания те са създали и разновидности с бърбън или с лют червен пипер. Всички тези рецептури вършат отлична работа срещу инфекциите.

Идеята за антигрипния сладолед е възникнала в САЩ преди 10 години, когато в страната се развихрила мощна епидемия. Характерно за него е, че медът е като мехлем, който облекчава дразненето в гърлото, а лютивият червен пипер прочиства носа и облекчава дишането. Джинджифилът е естествен антиоксидант, който действа спазмолитично, антисептично, антибактериално, антивирусно и противогъбично. Той е антитромботичен агент, аналгетик, успокоява кашлицата, стимулира кръвообращението, има газогонно и отхрачващо действие. Продажбите на целебния сладолед трябва да започнат през февруари, лакомството, което ще помага за борбата с грипа, ще струва 12 долара за пинта (половин литър).

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.