×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Йо-йо ефектът води до проблеми със сърцетоКанадски специалисти установиха в ново изследване, че така нареченият йо-йо ефект допринася за развитието на сърдечно-съдови проблеми. При спазването на определена диета кръвното налягане, холестеролът и кръвната захар може да се нормализират със загубата на килограми. Но ако се получи нежелания йо-йо ефект, при който жените бързо възвръщат старите си форми, вредите за сърцето стават големи. Затова жените, които са склонни към драстични диети за бързо отслабване, могат да навредят много на сърцето си, предупреждават  учените. Тази опасност е изключително голяма при жените в менопауза. В тази преходна възраст те трябва внимателно да следят за здравословното си хранене и тегло, тъй като и най-малката аномалия излага организма ви на риск от диабет и сърдечни заболявания.

В изследването на канадските учени били включили 100 жени, които отслабнали средно по 10 кг. Една година по-късно две трети от тях възвърнали старите си килограми и се сблъскали със сериозни сърдечни проблеми. Ето защо експертите правят извода, че е важно не само да се свалят килограми, но това да става и по правилна стратегия, която да предпазва от бъдещи заболявания. Преди всичко трябва да се изключат вредните храни от диетата, особено прекалено солените и пикантни ястия.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.