×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ако хората на възраст между 26 и 36 години са имали наднормено тегло, то когато достигнат 60 – 64 години, те много вероятно ще развият хронична бъбречна болест, пише The Times of India. Наличието на фигура тип „ябълка” при хората на средна възраст също повишава този риск. Специалисти са анализирали информация за здравословното състояние на 4584 души. Имало е и данни за индекса на телесната им маса на различна възраст: 20, 26, 36, 43, 53, 60 и 64 години. Оказало се, че излишното тегло, когато човек е по-млад, повишава двойно риска от хронично заболяване на бъбреците с течение на годините, в сравнение с хората, които напълнявали на 60 – 64-годишна възраст или не са имали проблеми с излишно тегло.

Учените са пресметнали, че 36% от всички случаи на бъбречни заболявания могат да бъдат избегнати, ако хората следят за теглото си поне до известна възраст.  Експертите все още не могат да дадат категорично заключение дали възрастта, когато започва напълняването, или общия срок, през който човек е имал наднормено тегло, играе ключова роля в развитието на бъбречни болести. Важното според тях е, че всяка превантивна мярка за недопускане на затлъстяване, е много по-ефикасна от каквото и да било лекарство за лекуване на бъбреци впоследствие.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.