×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Защита за здравето с едни от най-мощните антиоксиданти и природни антивирусни средства!

Антивирусни средства
Природни антивирусни средства и антиоксиданти за силен имунитет

В природата съществуват уникални антиоксиданти и противовъзпалителни и антивирусни средства с невероятно въздействие върху общото здраве и имунитета. Те могат да забавят негативните процеси, свързани с напредване на възрастта, да намалят риска от болести и да поддържат жизнеността.
Терапията с тях подпомага клетъчното здраве, подсилва имунните функции и подобрява устойчивостта на организма към психически и физически стрес.
Нека видим кои са те и защо са толкова важни за здравето и качеството на живот!

Куркума

Естествен лек срещу хроничното възпаление и…
Ползите й се дължат на куркумина - активният фитохимикал в корените й (Curcuma longa). Драстично понижава нивата на възпаление в организма. Облекчава симптомите при различни форми на артрит, болки в долната част на гърба, болест на Крон, киселини, генитален херпес и възпаление след операция.
Въпреки че много други хранителни вещества имат противовъзпалително действие, куркуминът е най-мощен сред тях, независимо кои органи и системи са засегнати от възпалението.Куркума

 

 

Куркумин за защита от остри и хронични белодробни заболявания

Много са факторите, които могат да увредят белите дробове – дългосрочно излагане на замърсен въздух и/или цигарен дим, химиотерапия, лъчетерапия, вирусни инфекции и техните усложнения.
Всички те могат да допринесат за развитието на остри и хронични възпалителни белодробни заболявания.
Проучвания показват, че куркуминът има широк спектър от терапевтични и защитни ефекти по отношение на различни белодробни проблеми, свързани с възпаление.
Има експериментални животински модели, които доказват благоприятното въздействие на куркумина при увреждания на белите дробове, включително белодробна фиброза (разрастване на съединителна тъкан в междуклетъчните пространства и/или алвеолите на белия дроб).
Нарастващото количество данни от фармакологични и животински проучвания подкрепя схващането, че куркуминът играе защитна роля при хронична обструктивна белодробна болест, остро увреждане на белите дробове, остър респираторен дистрес синдром (ARDS) и алергична астма.
Куркуминът предотвратява или модулира възпалението и оксидативния стрес в белодробните тъкани и може да се използва като допълваща терапия при пациенти с белодробни заболявания.
Може да се приема в комбинация с антивирусни средства - подпомага ефектите им и ускорява възстановяването при различни инфекции.

Цинк

Минерал със силно оздравяващо действие и…

  • Цинкът е особено популярен с ефектите си върху имунната система, но в действителност предлага и други съществени ползи.
  • Този универсален минерал е необходим за редица процеси в човешкото тяло и липсата му се проявява по начини, подобни на процеса на стареене, с повишена чувствителност към инфекции и заболявания като атеросклероза и рак, бавно зарастване на рани и дегенеративни заболявания на мозъка и нервната система.
  • Хранителните добавки с цинк намаляват риска от инфекции, подобряват възстановяването на кожата след наранявания и подобряват състоянието при акне.
  • Терапията с цинк в комбинация с други минерали и витамини, се препоръчва още при косопад и влошено състояние на косата след стрес, бременност и др.

Цинкът като терапия срещу вирусни инфекции

Антивирусната активност на цинка е установена преди повече от половин век.
Има различни теории относно въздействието на цинка при вирусни инфекции.
Една от най-популярните е, че цинкът не позволява на вируса да навлезе в клетките, като се свързва с протеина, който обикновено улеснява това навлизане.
Според другата цинкът намалява нивата на възпалителни вещества в кръвта, наречени цитокини.
Данни от множество проучвания сочат, че таблетките с цинк намаляват продължителността на симптомите при настинка и грип с 1 ден, особено ако започнат да се приемат в рамките на първите 24 часа от началото на инфекцията.
Важно е да се знае, че повечето настинки се причиняват от риновируси, които се размножават в носните проходи и гърлото (горната дихателна система).
Цинкът предотвратява размножаването на риновирусите и дори може да възпрепятства прикрепянето им в лигавиците на гърлото и носа.
Цинкът е особено ефективен, когато се приема под формата на таблетки, тъй като по този начин може лесно да влезе в контакт с риновируса.
Счита се, че цинкът е едно от най-полезните антивирусни средства. Отлично се комбинира със силно имуностимулиращата билка ехинацея и витамин С.

Цинкът е от решаващо значение за имунната функция

Влиянието на цинка обхваща всички клетки и органи, ключови ензими и транскрипционни фактори. Недостигът му е изключително често срещан и засяга до една четвърт от населението в развиващите се страни и отделни популации в развития свят.
Наличието на нормални нива на цинк в организма е критичен фактор, който може да повлияе на антивирусния имунитет. Дефицитът му се свързва с повишен риск от вирусни инфекции като ХИВ, хепатит С и др.
През последните 50 години се натрупаха множество доказателства, които демонстрират антивирусната активност на цинка по отношение на различни патогенни вируси.

Д-р Джеймс Роб за цинка

Д-р Джеймс Роб e професор по патология в калифорнийския университет в Сан Диего. Той посочва редица изследвания, демонстриращи, че цинкът инхибира репликацията на много вируси, включително коронавирусите.
Според д-р Роб това може да се отнася и за вируса, причиняващ заболяването COVID-19, макар и науката да не разполага с подкрепа на това твърдение.
Въпреки това д-р Роб препоръчва още при първи симптоми да започнат да се приемат таблетки за смучене с цинк няколко пъти дневно.
Д-р Роб предлага конкретни инструкции по отношение приема на цинк: таблетката се поставя в задната част на гърлото, за да може да се разтвори максимално добре. Препоръчително е човек да бъде в легнало положение до пълното й разтваряне.
Д-р Джеймс Роб е един от първите патолози, изучаващи коронавирусите още през 70-те години. Изследванията му са публикувани в утвърденото научно списание Virology. Той е работил и като консултант-патолог към Националния раков институт.
 

CoQ10 (коензим Q10)

За здраво сърце, нормално кръвно налягане и…
CoQ10 е витаминоподобно вещество, което захранва митохондриите – енергогенериращите компоненти на клетките. Човешкото тяло естествено създава CoQ10, но с възрастта нивата му намаляват драстично. Дефицитът на коензим Q10 и други мощни антиоксиданти се свързва с развитие на сърдечни и мозъчни заболявания, рак и диабет.
Проучвания показват, че приемът на CoQ10 под формата на хранителна добавка подобрява сърдечната функция при сърдечна недостатъчност, и защитава сърцето от увреждане при лечение с химиотерапевтични медикаменти.
Други ползи на коензим Q10:

  • Повишава издръжливостта при физически натоварвания
  • Ускорява метаболизма
  • Намалява риска от диабетна невропатия
  • Нормализира кръвното налягане
  • Подобрява мозъчната функция
  • Облекчава силната болка при мигрена
  • Увеличава енергията и жизнеността
  • Подобрява състоянието на венците

PQQ (пиролохинолин хинон)

За подобряване на паметта, фокуса и…
Антиоксидант, който се намира в растителните храни. Насърчава растежа на митохондриите, които осигуряват енергия за клетките и подобрява здравето на нервните клетки.
Лабораторни изследвания показват, че предотвратява образуването на мозъчна плака и потиска растежа на раковите клетки.
Други ползи на пиролохинолин хинон / пиролохинолин квинон:

  • Изостря фокуса и паметта
  • Подобрява настроението
  • Подпомага нормалния сън
  • Намалява умората
  • Понижава нивата на възпаление в организма

Тъй като CoQ10, и PQQ действат в отлична синергия и заедно имат още по-силно въздействие върху здравето на митохондриите, се препоръчва да се приемат в комбинация.

Рибено масло

Намалява възпалението в организма и…
Учените са се заинтересували от рибеното масло още през 70-те години на миналия век. Тогава проучвания открили, че ескимосите в Гренландия се радвали на здрави сърца, въпреки че диетата има включвала много мазнини.
Оказало се, че именно Омега-3 полиненаситените мастни киселини, съдържащи се в рибеното масло били отговорни за този факт. Оттогава много ползите на рибеното масло се превръщат в обект на многобройни изследвания.
Основни ползи на Омега-3 мастни киселини:

  • Ключовият им ефект е, че намаляват хроничното възпаление, което провокира редица заболявания: депресия, рак, болест на Алцхаймер, псориазис, артрит и др.
  • Понижават нивата на триглицеридите - мазнини в кръвта, които увеличават риска от диабет и сърдечни заболявания
  • Намаляват риска от инфаркт или инсулт
  • Контролират кръвното налягане
  • DHA – докозахексаеновата мастна киселина осигурява ползи за мозъчната функция

Астаксантин

За красива кожа и…
Съдържа се в някои водорасли, с които сьомгата се храни. Именно на астаксантина тази риба дължи типичния си розов цвят.
Астаксантинът защитава кожата от UV лъчите, за които е известно, че ускоряват кожното стареене. Проучванията показват още, че повишава еластичността на кожата, намалява бръчките и възрастовите петна, и потиска възпалителните процеси, предизвикващи акне.
Други ползи на астаксантин:

  • Засилва мускулното възстановяване и намалява болезнеността след физически натоварвания
  • Спомага за облекчаване синдрома на карпалния тунел
  • Подобрява здравето на сърцето, мозъка и очите.

Ресвератрол

Основната терапевтична съставка в червеното вино
Има благоприятен ефект върху сиртуините - ензимите, които участват в процеса на стареене. Активирайки сиртуините, ресвератролът повишава способността на организма да издържа на стрес и забавя процеса на стареене. При изследвания върху животни е доказано, че ресвератролът удължава живота.
Може би една от най-познатите му ползи се отнася до кръвоносните съдове – артериите, вените и капилярите. Ресвератролът подобрява еластичността и гъвкавостта им, и намалява риска от запушване на артериите.
Ресвератрол
Други ползи на ресвератрола:

  • Спомага за понижаване на кръвното налягане и холестерол
  • Подобрява здравето на сърцето
  • Подпомага мозъчната функция
  • Подсилва имунните функции
  • Едно от най-ефективните антибактериални и антивирусни средства

Пикногенол

При сърдечни заболявания, хронична венозна недостатъчност и…
Pycnogenol® е търговското наименование на патентования билков екстракт, получен от кора на френски морски бор. Разработен е от Horphag Research International – ексклузивен доставчик на Pycnogenol® в цял свят.
Пикногенол засилва кръвообращението, намалява нивата на възпаление и поддържа здравето на кожата и ставните тъкани.
Добавките с Пикногенол подобряват паметта и фокуса, подсилват зрението, регулират кръвното налягане, и нивата на холестерола.
Пикногенолът има мощен антитромбоцитен ефект и подобрява циркулацията на кръвта. Многобройни проучвания показват, че облекчава симптомите при хронична венозна недостатъчност.

Лутеин

Супер здраве за очите и…
С възрастта рискът от очни заболявания значително се увеличава. Едно от най-често срещаните сред тях е макулната дегенерация, чиято най-ефикасна профилактика е именно лутеинът.
Лутеин е добре проучено хранително вещество с изключително значение за поддържане на зрението. То предпазва очите от увреждания, предизвикани от UV лъчите и синята светлина, излъчвана от електронните устройства. Най-добре действа в комбинация със зеаксантин.
Други ползи на лутеин:

  • Увеличава притока на кръв към мозъка и го предпазва от увреждане
  • Засилва паметта, фокуса и цялостната умствена функция

Всички природни средства, посочени в този материал са подходящи за профилактика или допълнителна терапия към вече съществуващото лечение. Препоръчително е приемът им да бъде консултиран със съответния медицински специалист. След консултация с медицинско лице, могат да се комбинират с конвенционални антивирусни средства.
Много от тези средства са насочени към хората със сърдечно-съдови и други сериозни заболявания, при които вирусните инфекции биха могли да протекат по-тежко.
Revita Ви препоръчва: придържайте се към препоръките на здравните институции и останете у дома! Не се самолекувайте и потърсете помощ от специалист още при първите симптоми на неразположение!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.