×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

За да ограничи разпространението на Covid-19, Европейската комисия планира тотално затваряне на границите на територията на ЕС


COVID-19

 

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че ще поиска мерките за ограничаване разпространението на Covid-19 да влязат сила още във вторник. "Колкото по-малко пътуваме, толкова по-успешно ще се справим със ситуацията", отбеляза тя.

Междувременно във Франция влизат в сила нови, още по-строги правила, които ограничават излизането на хората от домовете им.

 

Какви мерки планира ЕС?


Те бяха споменати в телевизионното обръщение на френския президент Еманюел Макрон към нацията в понеделник. Той каза, че всички пътувания между държави извън ЕС и страни от ЕС ще бъдат преустановени.

Фон дер Лайен уточни, че забраната няма да засегне стоките.

 

Мерките ще бъдат валидни в продължение на поне 30 дни



  • Около 26 държави са част от Шенгенското споразумение, което позволява свободното движение между страните от ЕС без гранични проверки.

  • Предвид критичната ситуация обаче, няколко държави затвориха границите през последните дни в опит да спрат разпространението на коронавируса.

  • Това, както и настояването на Е. Макрон, подтикна комисията да предложи всички държави от блока да действат по-единно и да ограничат свободното движение в съюза.

  • Гражданите на държави, които не са членки на Шенген, също ще бъдат насърчени да прилагат забраната за пътувания.


 

Източник: bbc.com

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.