×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Коронавирус

 

Заради ескалиращата епидемия от коронавирус, Гърция ще затвори всички търговски обекти.

"Както премиерът Кириакос Мицотакис неведнъж е изтъквал, предстоят ни трудни времена, следващият месец ще бъде много тежък, ще са необходими сериозност, отчетност и сдържаност", заяви говорителят на правителството Аристотелия Пелони в понеделник,16 март.

Новите извънредни мерки влязоха в сила, след като бяха регистрирани 331 случая на заразени с коронавирус и 4 души починаха.

Очаква се броят на заразените да нарасне драстично през следващия месец. Властите призовават гражданите да спазват стриктно мерките и да следват съветите на експерти.

До момента правителството е закрило училища, барове, ресторанти, кина и театри.

На 16 март бе решено всички търговски обекти да бъдат затворени от сряда (18 март). Ще работят само супермаркетите и аптеките. Властите заявиха, че 14-дневната карантина ще бъде задължителна и за онези, които влизат в страната.

Засега банките и бензиностанциите остават отворени.

Междувременно две села в района на Козани в Северна Гърция бяха поставени в абсолютна карантина, тъй като много от жителите имат леки симптоми на коронавирус.

По селата ще бъдат разположени полицейски части и при определени условия ще бъдат допускани само товарни автомобили.

Смята се, че източникът на заразата е кафене, където наскоро се е провел мемориал.

Хората, които нарушават правилата, могат да бъдат глобени до 5000 евро.

Източник: euractiv.com

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.