×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Коронавирус

В неделя, 15 март, Сърбия също обяви извънредно положение за да спре разпространението на новия коронавирус. Страната спря достъпа до много обществени места, разположи военни за охрана около болниците, в които се лекуват пациенти с коронавирус и затвори границите си за чужденците.

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че новите ограничения са необходими, за да бъдат спасени възрастните хора. До момента в страната са открити около 50 случая на заразени с COVID-19.

Президентът, който се опитва да поведе Сърбия в Европейския съюз, но също така поддържа топли връзки с Пекин, отбеляза, че помощта на Китай е от решаващо значение при липсата на „европейска солидарност“.

Границите ще бъдат затворени за всички чужденци, допускани ще бъдат единствено дипломати и сръбски граждани, които се връщат от чужбина. Хората, пристигащи от „огнищата на заразата“ ще бъдат поставени под карантина между 14 и 28 дни.

Онези, които нарушават условията на карантината, са заплашени до три години затвор, предупреждават властите.

Източник: euractiv.com

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.