×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Целта на препаратите за главоболие не е да се установи и елиминира причината, а просто да се облекчат симптомите на болката. Много интересен факт е, че клинични изследвания констатират, че при около 70% от пациентите с хронично ежедневно главоболие причината за болката се крие в лекарствените препарати, които се приемат за третирането му. Факт е, че след като тези хора са спрели да приемат лекарствени препарати, главоболието е преминало.

Според едно старо изследване от 1993г. при 52% от 200 пациента, страдащи от главоболие, провокирано от аналгетици (което се получава при продължително приемане на болкоуспокояващото), се наблюдава подобрение след прекратяване на приема. Повечето от пациентите в проучването са приемали аспирин или парацетамол-между 28 до 52 таблетки на седмица, макар че около 40% от пациентите са приемали средно по 48 таблетки, съдържащи кодеин, на седмица. При по-леко главоболие, участниците в изследването почувствали подобрения в общото състояние и съня, имали повече енергия и били по-малко раздразнителни и депресирани.

Въпреки че някои видове главоболие могат да се свързват със сериозно здравословно състояние, повечето не са причина за тревога. Главоболието може да бъде предизвикано от различни фактори, но основно е или от напрежение, или мигренозно. Бърз начин за различаване между двете е да се обърне внимание на природата на болката. Главоболието от напрежение обикновено е непрестанна, постоянна, тъпа болка, която започва от задната част на главата или от челото и се разпростира по цялата глава, като оставя чувство за натиск от менгеме към черепа. За разлика от него, мигренозното главоболие е съдово главоболие, характеризиращо се с пулсираща остра болка.

Облекчение на симптомите би било основната цел на всяко лечение, но то не трябва да е на цената на причиняване на повече вреда, отколкото полза. Важно е да се мисли за характерни симптоми, които са сигнал за задълбочаване на проблема. Ако характерните симптоми затихнат, това не винаги значи, че проблемът е решен. Симптомите ни предоставят ценна информация, така че да направим определени промени, които да доведат до по-добро здраве.

Главоболието от напрежение може да бъде облекчено чрез техники за намаляване на стреса или чрез помощта на лечебни масажи или физиотерапевт. В случай на мигренозно главоболие, много изследвания са показали, че хранителната алергия може да е основен виновник. Освен идентифициране на хранителни алергии, има витамини и билки, които спомагат - като рибофлавин, магнезий и репей.

За щастие има и естествени средства за преодоляване на главоболието, дори когато става въпрос за мигрена. Билката моминска вратига е в топ 3 на ефикасните средства за намаляване на упоритата болка! Екстрактът от моминска вратига дава забележителни резултати при главоболие от различен произход. Вратигата не просто повлиява главоболието, но елиминира причините за неговата поява. Биологично активните вещества в тази билка инхибират освобождаването на възпалителните вещества, които провокират мигренозното главоболие.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.