×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Артритът се свързва с възпаление на ставите. Най-честата форма на артрит е остеоартритът, който е познат като дегенеративно заболяване на ставите, защото се характеризира с дегенерация на ставите и загуба на хрущял - свързващата гелоподобна материя между ставите.

Процентът на хората с остеоартрит нараства значително с възрастта. Изследванията показват, че над 40 милиона американци страдат от остеоартрит, като в това число се включват и 80% от хората на възраст над 50 години.
Носещите теглото стави, като коленните, тазобредрените и гръбначните, както и тези на ръцете, са най-често засегнатите от дегенеративните изменения на остеоартрита. Тези стави са под по-голям стрес заради теглото и използването им.

В началото остеоартритът може да бъде незабележим. Сутрешната скованост на ставите често е първият симптом. С развитието на болестта се появява болка по време на движение, включващи ставите, влошаваща се при продължителна активност и затихваща при почивка.

Обикновено е лесно различаването на остеоартрита от другите типове артрит. При инфекциозните форми на артрита като ревматоиден артрит и подагра, ставите са зачервени, порести и топли. При остеоартрит ставите като цяло са по-охладени и твърди. Ако подозирате, че имате артрит, консултирайте се с лекар за точна диагноза.

Основните лекарствени препарати, които се използват за лечение на остеоартроза са така наречените нестероидни противовъзпалителни препарати, които включват и аспирин. Въпреки че тези медикаменти се използват широко, изследванията показват, че те всъщност могат да ускорят развитието на ставната деструкция и да причинят повече проблеми с времето. Тези лекарствени препарати се асоцират със странични ефекти като стомашно-чревни разтройства, главоболие и замайване и се препоръчват само краткосрочно.

Безопасен и натурален продукт, който може да се използва вместо нестероидните противовъзпалителни препарати, е глюкозамин сулфатът. Глюкозаминът е проста молекула, която може да бъде естествено синтезирана от тялото. Основната функция на глюкозамина по отношение на ставите е да стимулира образуването на молекули, познати като глюкозаминогликани - ключов структурен компонент за хрущялите. Изглежда че с остаряването, някои хората губят способността да синтезират достатъчни количества глюкозамин. В резултат на това хрущялите губят способността си да играят ролята на свързващо звено. Предполага се, че неспособността на тялото да синтезира глюкозамин е основният фактор, водещ до остеоартрит.

Глюкозаминът е бил обект на повече от 300 научни изследвания и над 20 двойно-слепи клинични изследвания. Глюкозамин сулфатът е изключително ефективен за облекчаване на болката и движението само след 4 седмици употреба. Предишни изследвания показват, че колкото по-дълго се използва глюкозамин сулфатът, толкова по-очевидни са терапевтичните ползи.

Няма сведения за взаимодействие с лекарствени препарати. Хората, приемащи диуретици, както и тези с тегло над 90 кг., могат да приемат по-високи дози.

Глюкозамин сулфат е форма на глюкозамина с доказана ефективност. Одобрен  е за лечение на остеоартрит в над 70 страни по света и се използва от милиони хора безопасно и ефективно.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.