×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Д-р Татяна Мороховец, гастроентеролог отговаря на въпросите на “Ревита”:

Прочиствайте организма си поне два пъти годишно

Как и защо човек трябва да пречиства организма си от натрупаните вредни вещества?
Живеем в изключително нездравословна среда – въздухът, който дишаме е богат на въглероден двуокис, храната, с който се храним е пълна с консерванти, много от нас пушат и прекаляват с алкохола, други пък хапват повече. Водим застоял начин на живот, не се движим, не спортуваме. Ето защо организмът ни страда, органите ни боледуват. В тялото ни се образуват свободни радикали, които увреждат тялото ни. Затова е необходимо поне два пъти годишно (най-добре през есента и пролетта) човек да се пречиства. Свободните радикали нарушават клетъчната мембрана, предизвикват промени в метаболизма и от това страдат всички органи в организма – стомаха, сърдечно-съдовата система. Пречистването помага за унищожаването на свободните радикали. Съветвам хората да приемат антиоксиданти, които да помогнат на тялото да се справи с тези вредни процеси. Витамин Е и Витамин С са изключително мощни антиоксиданти. Добре е пречистването да стане като се комбинира правилно хранене и приемането на допълнителни хранителни добавки. По този начин организмът ще си набави всички необходими вещества, за да се пребори с токсините.

Каква е схемата на пречистването?
Добре е човек, който иска да се пречисти да приема прясноизцеден сок от портокали, целина и лимони. В продължение на месец всеки ден трябва да пие такъв сок. Втория месец може да приема сока два пъти седмично, а на третия месец – само веднъж месечно. Препоръчвам докато трае прочистването да се приемат и хранителни добавки, витамини и минерали, богати на антиоксиданти, за да може ефектът да е още по-голям. По този начин тялото ще се освободи от свободните радикали напълно. Най-добре е пречистването да се прави по 3 месеца в началото на пролетта и есента, когато в организма са се натрупали множество опасни вещества. Все пак обаче човек може да се пречисти и по всяко време на годината. Няма ограничение за приемането на плодови сокове. Те са изключително полезни за организма. В комбинация с мултивитамини човек поддържа тялото си напълно здраво.

Има ли прекалено опасни токсини, които застрашават живота и здравето на човек?
Има много токсини, които са опасни за здравето. Някои хора работят в по-опасна среда. При тях има натрупване на вещества като олово, мед, цинк или желязо. Все пак не бива да игнорираме “невидимите” опасности около нас - замърсяването, газовете от колите, тютюнопушенето, консервантите. Хората ги пренебрегват, защото често не виждат последиците от тях веднага. Те обаче трупат своето негативно влияние върху нас и бавно и сигурно унищожават човешкия организъм. Ето защо трябва да се вземат мерки навреме.

Кои са органите, които най-много страдат?
Всички органи страдат, защото свободните радикали поразяват целия организъм. Все пак най-застрашен е черният дроб. Това е органът, който отговаря за детоксикация. Когато той е поразен, самостоятелното пречистване на тялото е много трудно. Това води до влошаване на състоянието на всички останали органи и системи.

Как човек трябва да живее, за да е в добра форма?

Независимо дали човек е болен или не, винаги съветвам да промени начина си на живот. Всички ме питат как трябва да се хранят и какво да ядат. Важно е не какви храни ядем, а как ги ядем. Хапвайте често, поне три пъти на ден, на малки порции, без да бързате. Дъвчете добре, не яжте на крак. Приемайте повече плодове и зеленчуци, хранителни добавки. От бързото хранене страда процеса на храносмилане. Така започват гнилостните процеси в стомаха и образуването на свободни радикали.

Ревита Ви препоръчва

Тисилин (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

 


Коментари (8)

    • найденов
    • 2011-05-17 12:20:40
    Преди няколко месеца,след едно неправилно проведено пречистване на организма с програма "Коло Вада Плюс"/може да се види в интернет/получих стомашно-чревно неразположение състоящо се в увеличено газообразуване и къркорене на червата,без болки и други съществени оплаквания.Какви от предлаганите от вас натурални препарати ще ми препоръчате да приемам и откъде мога да ги закупя.
    • Maria
    • 2011-05-17 13:07:45
    Здравейте! Най-доброто решение за дисбаланс на стомашно-чревния тракт най-често се препоръчват "добрите" живи бактерии, някои от които се съдържат в киселото мляко. Или с други думи - пробиотици. Препоръчвам ви една от статиите в www.revita.bg за пробиотиците и всички изредени под нея хранителни добавки. Ето и статията -> http://revita.bg/550/zdravna-enciklopedia/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8/ По принцип работим с всички аптеки, дрогерии, био магазини и т.н.. От София ли сте? Ако ви е по-удобно можете да ги поръчате и от интернет. В секцията "Къде да купя"-> онлайн можете да видите всички наши партньори. А също можете да отидете до най-близката аптека и ако ги няма в наличност, да ги помолите да ги поръчат от нас и за един ден ще са при вас: Ревита, 02/ 953-05-83 или 032/ 64 16 16 Благодаря ви за интереса! Поздрави, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg
    • Христо
    • 2011-12-16 09:17:20
    Мога ли преди да започна прием на пробиотици да проведа пречистване със ТИСИЛИН КЛИЙНС /минералнапречистваща програма в 3 фази/? Има ли нещо спесифично при употребата на ТИСИЛИН КЛИЙНС?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2011-12-19 12:18:05
    Здравейте, Христо, Ако скоро не сте правил друга пречистваща програма, да, може да направите тази. Имайте предвид, че понякога при хемороиди и хроничен колит се получава дразнене и неприятни усещания, поради което третата фаза започнете с 1 капсула и увеличавайте постепенно до 3, ако се понасят добре, напр. всеки 2-ри ден увеличавайте с 1 капсула. Пробиотиците да вървят успоредно с програмата, храната да е лека, ненатоварваща, да не преливате от пусто в празно, но Вие си го знаете. Успех. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки
    • Сергей Ив.
    • 2012-04-09 22:42:08
    Най-добро пречистване на организма става, като веднъж седмично се изкачва някоя планина и от нея се налива чиста вода!
    • Никола
    • 2014-07-10 18:33:03
    Здравейте! Интересува ме каква е разликата м/у минералната и билковата програми и коя бихте ми препоръчали? Благодаря предварително, поздрави!
    • Ревита
    • 2014-07-11 08:22:54
    Здравейте! Съдържанието на двете програми е идентично, с едно малко, но важно изключение: Тисилин Клийнс билкова програма: съдържа екстракт от кората на растението Американски зърнастец, в който се съдържат 3,6% каскарозиди. Американският зърнастец е стандартно средство за извеждане на шлаките и токсините от организма. Този вариант е по-агресивен и не се препоръчва за хора, склонни към разстройства, диария, запек, стомашни болки и други храносмилатени проблеми. Тисилин Клийнс минерална програма: съдържа магнезиев хидроксид, който често се използва за лечение на болести и неразположения на храносмилателния тракт, като напр. гастрит, язви на стомаха, болка, киселини, парене и др. Поради тази причина, минералната програма е по-подходяща за онези, които често страдат от храносмилателни смущения. ТУК можете да получите повече информация. Надявам се да съм Ви била полезна. Хубав ден! Весела Такучева www.revita.bg info@revita.bg
    • Никола
    • 2014-07-12 13:57:47
    Много благодаря за изчерпателната информация! Поздрави!

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.