×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Доктор Кънчева

Д-р Димитринка Кънчева, семеен лекар и имунолог, МЦ „Лора“

 

 

Трудно се създадат медикаменти борещи се прицелно срещу вируса, които същевременно да нямат странични ефекти. Вирусът живее и се развива само в клетката на гостоприемника, извън нея не може да съществува. Защото за да се поддържа инфекцията трябва да има постоянно жив организъм около вируса.

 

Много от химическите препарати са създадени така, че да намалят силата на вируса, като му осигурят неблагоприятна среда за развитие. Което от своя страна нанася вреда върху целия организъм. Това е причината все по-популярни и предпочитани да стават природните продукти с антивирусен ефект. Те осигуряват ефективна защита, без това да е за сметка на здравето на целия организъм. С разширяването познанията на биохимично ниво за развитието на вируса, се увеличава и ефективността на противовирусните препарати. Като същевременно се елиминира напълно възможността за нежелани странични действия.

 

Такъв продукт е АНТИ ВИРАЛ—128 мг-софтгел капсули. Продуктът съдейства за укрепване естествените защитни сили на организма срещу развитието на вируси, за подкрепяне на имунната система, особено в периода на вирусна епидемична обстановка, за засилване общата съпротивляемост на организма, подобряване функционалното състояние на лигавиците на дихателната система и процеса на самоочистването им. Всичко това без странични ефекти и на базата изцяло на природни субстанции.

 

Изключително ефективен е като допълващо средство за подкрепа на естествените защитни механизми на организма при сезонни инфекции, температурни състояния, състояния на автоинтоксикация, отслабен имунитет и др.

 

Препаратът съдържа мощна комбинация от имуностимулиращи билки със силно изразени антибактериални и противогъбични ефекти.

 

 

Състав и действие

Тройно стандартизиран екстрат от органична Ехинацея пурпурея – цвят и корен – известна със способността си да засилва имунната система, укрепва организма, подпомагайки го в борбата с инфекциите. Повлиява възпалителните инфекции като: кашлици, хреми, грипни състояния и други нарушения на горните дихателни пътища, възпалено гърло, инфекции на пикочните пътища, увеличени лимфни възли, инфекции от херпес и кандида, рани, кожи инфекции, екземи, псориазис и др.

 

Друга важна съставка на продукта е Ломатиум, билка използвана още от индианските лечители срещу инфекции, със силно противовирусно действие, изразено при борбата с папилома вирусите, с тези на Ебщайн –  Бар, причиняващи инфекциозна мононуклеоза, с Цитомогалус вирус, с кандида и др. Действието му е укрепващо върху целия организъм. Засилва защитните сили на тялото срещу болестотворните агенти като повишава функциите на имунната система и потиска развитието на микробните причинители като бактерии, гъбички, вируси.

 

Китайската билка на безсмъртието – Рейши-Ganodermalucidum – съдържа полизахариди с ефект върху имунната система. С антиоксидантното си действие Рейши изчиства натрупаните шлаки в дълбочина и така спомага за правилното функциониране на всички органи и системи, което води до цялостното регенериране на организма.

 

Женско биле – Glycyrrhiza glabra – билка с доказани качества и антивирусни, противовъзпалителни, противоракови и имуностимулиращи действия. Активните й съставки засилват действието на интерферона – естествен продукт на организма за борбата му с вирусните инфекции. Съдържа глициретинова киселина и глициризин, вещества активиращи имунната система.

 

Астрагал – Astragalus membranaceus –  е лечебно растение подобно на ехинацеята, което предотвратява простудни заболявания, намалява продължителността на инфекцията. Подсилва организма като цяло и укрепва имунната система след остри инфекции, както и при хронични заболявания, когато имунитетът е компрометиран.

 

Всички тези съставки в комбинация правят препарата уникален в борбата с вирусните инфекции и заболяванията.

 

Мощна защита, но на базата на природни екстракти.

Препоръчителна доза за регулярна употреба – 2х1 капсула дневно, при начеваща инфекция, на всеки 3 ч. по 1 капсула.



Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.