×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билколечение

Констатирано е, че някои билки са ефективни за облекчаване на симптомите на уголемена простата. Тези билки могат да бъдат използвани самостоятелно или да се приемат в комбинации, тъй като имат различни, но синергични ефекти. Тук са изброени билките според най-силните положителни въздействия, показани при клинични изследвания.

Сао палмето (Serenoa repens). Екстрактът от сао палмето е с най-много научно обосновани ползи сред натуралните средства за третиране на доброкачествена хиперплазия на простатата. Множество клинични изследвания показват, че екстрактът от сао палмето значително облекчава показателите и симптомите на доброкачествена хиперплазия на простатата. Приблизително 90% от мъжете с лека или средна форма на заболяването усещат подобрение на симптоматиката по време на първите 4-6 седмици от терапията. Всички основни симптоми се облекчават, особено честотата на нощното уриниране.

Цернилтон-екстракт от цветен прашец. Над 35г. се използва в Европа за лечение на доброкачествена хиперплазия на простатата и ефективността му е била потвърдена при двойно слепи клинични изследвания. Цернилтон се прилага успешно при около 70% от пациентите с доброкачествена хиперплазия на простатата.

Африканска слива (Pygeum africanum). Африканската слива е вечнозелено дърво, произлизащо от Африка. Множество клинични изследвания при над 600 пациента показват, че екстрактът от африканска слива е ефективен за облекчаване на симптомите и клиничните показатели на доброкачествена хиперплазия на простатата, особено в ранните етапи. Все пак при двойно сляпо изследване, сравняващо екстракта от африканската слива с екстракта от сао палмето, екстрактът от сао палмето води до по-голямо облекчение на симптомите и се понася по-добре. Може да има обстоятелства, при които африканската слива да се окаже по-ефективна от сао палмето и тъй като двата екстракта имат застъпващи се механизми на действие, те могат да се използват в комбинация.

Обикновена коприва (Urtica dioica). За екстракта от корен на обикновена коприва също е констатирано, че е ефективен при лечение на доброкачествена хиперплазия на простатата. Той може да е най-ефективен, ако се съчетае с екстракт от сао палмето. Мащабно двойно сляпо изследване над 431 пациента, приемащи и двата екстракта-от сао палмето и от обикновена коприва, констатира клинично доказано положително действие, равняващо се на действието на лекарствени препарати за лечение на доброкачествена хиперплазия на простатата.

Заключителни мисли

Дори и при леки симптоми на доброкачествена хиперплазия на простатата, лечението е много важно. Ранното третиране, особено с натурални средства, води до по-добри резултати. Ако не се лекува, накрая може да доведе до обструкция на пикочния мехур, водещ до задържане на урина и евентуално до поражения върху бъбреците. Тък като ситуацията е потенциално животозастрашаваща, правилното лечение е жизненоважно.

Шансът за клиничен успех при лечение на доброкачествена хиперплазия на простатата с натурални средства се обуславя от степента на обструкцията, измерена чрез количеството урина, което остава след опит за изпразване на мехура (остатъчно количество урина), определящо се чрез ултразвуково изследване. При леките случаи на доброкачествена хиперплазия на простатата (количеството на остатъчната урина е под 50 мл) резултатите обикновено са отлични и забележими в рамките на първия месец от терапията. При средно тежка форма (остатъчното количество урина е между 50 и 100 мл), в рамките на 4-6 седмици обикновено се наблюдават много добри резултати.

Ако остатъчното количество урина е нежду 100 и 150 мл, може да са необходими 2-3 месеца преди да се забележат значителни подобрения. Ако остатъчното количество урина е над 150 мл, може да е необходимо да приемате билките в комбинация с лекарствена терапия. При много тежките случаи може да е необходима хирургическа процедура за освобождаване на канала, позната като трансуретрална резекция на простатната жлеза.

Намаляване на честотата на среднощното събуждане за изпразване на пикочния мехур обикновено е първият признак на подобрение, последван от намалено усещане за тежест и повишаване на силата и скоростта на потока на урината.

Първа част може да прочетете тук

Коментари (1)

    • Валентин
    • 2019-05-28 15:18:14
    Добре обяснено

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.