×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Алкалната вода – магическа и лечебна. Здравословният начин на живот стои в основата на дълголетието. Всяка малка стъпка в тази посока е важна за повишаване качеството и продължителността на живота. Преминаване към здравословно хранене, прием на хранителни добавки, повече движение, периодична почивка и положителни емоции стоят в основата на здравословния режим.

Нови изследвания на учени, работещи в областта на здравословното хранене и хранителните добавки показват, че включването на алкална вода в здравословната диета положително действa на намаляване на концентрацията на излишните киселини, ускоряване на метаболизма, подобряване на храносмилането и намаляване на дискомфорта след хранене.

Алкалната вода е специфична вода с повишена концентрация на отрицателно заредени йони (аниони). pH на алкалната вода е над 7 (с основен характер). Това е основната причина алкалната вода да неутрализира действието на киселините, получени в резултат на разграждане на богати на протеини храни с животински произход (месо, риба, яйца, сирене и др.). Градивните единици на пептиди и протеини (белтъци) се наричат аминокиселини. Те носят положителен заряд и имат киселинен характер. Разграждането на животинските белтъчини до аминокиселини води до натрупване на киселини и водородни протони (положително заредени йони, катиони). Когато концентрацията на киселинните положително заредени йони се увеличи до критични нива, при които компенсаторните механизми изчерпват своите възможности, се стига до нарушаване на алкално-киселинния баланс и развитие на заболяването „метаболитна ацидоза”. Метаболитната ацидоза е болестно състояние, което се развива, когато Ph на кръвта спадне под 7,35 и средата стане кисела. Това състояние е свързано с нарушаване на нормалната бъбречна функция, натрупване на токсични за организма вещества, извличане на калциевите и магнезиевите йони от костите, чести болки в ставите и мускулите, главоболие, световъртеж, гадене и стомашен дискомфорт. В този случай се препоръчва да се приема алкална вода (чаша 250 мл вода с прибавени 3-4 капки Alkazone) минимум 2 месеца за възстановяване на нормалния алкално-киселинен баланс, повишаване на имунната защита и подобряване на цялостното състояние на организма.

Диабетната (кето) ацидоза.

Диабетната (кето) ацидоза е състояние, характерно за болните от захарен диабет. Това е метаболитна ацидоза, при която се наблюдава натрупване на кетони като страничен продукт, в резултат на нарушаване на въглехидратната обмяна. В резултат на натрупване на кетони се получават нарушения в зрението, храносмилането, бъбречната функция. Доказано, е че приемът на алкална вода чувствително намалява натрупването на кетони и забавя скоростта на развитие на дегенеративни процеси, съпътстващи заболяването.

Приемът на алкална вода е препоръчително при пациенти с хипертония (високо кръвно налягане). Алкалната вода стимулира разграждането и метаболизирането на липидите в кръвта, с което понижава холестерола, нормализира кръвното налягане и забавя образуването на артеросклеротични плаки и стенози в кръвоносните съдове. Нормализира сърдечния ритъм и предпазва от инфаркт на миокарда, много рисков фактор за пациентите с хипертония. Активирайки метаболитното разграждане на мазнините, алкалната вода стимулира загубата на излишни килограми и е подходяща за използване при борба с наднормено тегло.

Алкалната вода се усвоява бързо и повишава pH в кръвта, лимфата и извънклетъчните пространства до нива необходими за достигане на оптимално алкално-киселинно равновесие. Водата е нормалната среда за протичане на всички жизнени процеси в организма. При продължителна диария или запек, повръщане и проблеми с храносмилането, често настъпва обезводняване. В резултат на обезводняването настъпват увреждане на бъбреците и черния дроб. Алкалната вода се справя в борбата с обезводняването. Тя нормализира храносмилането, стимулира разграждането и усвояването на веществата. Продължителният прием гарантира повишаване на имунитета, възстановяване на нормалното храносмилане, подобряване на бъбречната функция, намаляване на киселинността в урината и възстановяване на цялостния вътрешен комфорт.

Aлкализиращи минерални капки Алкалната вода е вълшебна с истински магически свойства, оказваща благотворно влияние върху цялостния метаболизъм. В митологията е известна като жива вода или извор на живот и се свързва с чудотворни свойства да подмладява и съживява. В известен смисъл алкалната вода наистина подмладява организма. Тя подобрява храносмилането и бързото усвояване на хранителните вещества, с което косвено спомага за подхранването на кожата, ускоряване на синтеза на колаген и еластин и за нейното подмладяване.

Ние ви препоръчваме да приемате 1 чаша вода с прибавени 3 капки Alkazone, 5 пъти на ден, в продължение на 45 дни и ще усетите разликата. Капките може да прибавяте към чаша чай, натурален сок или кафе и да ги консумирате, докато закусвате. Усещане за лекота, свежест, бодрост и липса на стомашен дискомфорт са само част от благоприятните ефекти на живата вода. За максимален ефект комбинирайте с подходяща диета включваща богати на магнезий храни като пшеничени зародиши, ядки, какао и пресни зеленчуци, богати на витамини. Движението и физическите упражнения са задължителни, за допълнително ускоряване на метаболизма и добър тонус.

 

Текст: Галина Рачева

магистър-биотехнолог
със специалност "Генно и клетъчно инженерство"

Коментари (1)

    • лазар
    • 2020-09-11 08:27:10
    Всичко казано е истина.Променете начина си на живот и ще забравите за болести и дебелеене.Просто използваите вода с ph над 9 ( горна баня ) препоръчвам.Относно продукта съм ентусиазиран и ще го закупя задължително

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.