×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидантите помагат при импотентност и безплодиеХиляди двойки в България се борят за възможността да имат дете. Статистиката сочи, че при 50% проблемите са при дамите и също толкова – при техните партньори. Наскоро проведено проучване на испански учени обаче дава надежда за тези семейства. Според тестовете приемането на антиоксиданти може значително да подобри фертилността, безплодието при жените и да се справи с еректилната дисфункция при мъжете.

Предишни изследвания показват, че безплодието често е ранен индикатор за други опасни заболявания като атеросклероза, високо кръвно налягане и проблеми със сърцето. Ето защо приемът на антиоксиданти, които могат да помогнат за безплодие, спасява много хора и от други опасни заболявания. Изводите са направени от д-р Франческо Висиоли и неговия екип от Института за академични изследвания в Мадрид (Испания). "Смятаме, че оксидативният стрес е в основата на безплодието. Ето защо приемът на антиоксиданти може лесно да се справи с този проблеми” казва д-р Висиоли. „Антиоксидантите най-вероятно ще помогнат и за предотвратяването на други сериозни здравословни проблеми." Много лаборатории по ин витро оплождане вече прилагат антиоксиданти за по-голяма успеваемост на опитите.
Според испанските учени всички проблеми възникват от липсата на достатъчно азотен окис в организма на пациентите.

Той се грижи за отпускането и разширяването на кръвоносните съдове. Доказано е, че свободните радикали унищожават или намаляват функциите на азотния окис. Ето защо антиоксидантите могат да се справят със свободните радикали и по този начин да регулират нивото на азотния окис в организма.

Учените са установили още, че импотентността често е причинена от липсата на достатъчно азотен окис. Доказано е, че антиоксидантите помагат на представянето на мъжете в леглото.   „Смятаме, че антиоксидантите активно помагат за лечението на еректилната дисфункция при мъжете, доброто имплантиране на яйцеклетка и борбата с ендометриозата при жените. Освен това те се справят и със сериозни и често фатални състояния (като прееклапсия) през бременността. Те подобряват качеството на сперматозоидите и яйцеклетките”, категоричен е д-р Висиоли. "Много лекари вече използват антиоксиданти, за да подобрят плодовитостта. Ние вече разполагаме с научни доказателства за това.”
Едни от широко разпространените антиоксиданти са витамините С и Е, коензима Q10 и полифенолите.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.