×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Аутизмът – резултат от генна мутация Отдавна е известно, че при по-възрастните родители опасността детето им да се роди с аутизъм е много по-голяма. Екип от американски учени от Центъра за контрол и превенция на заболяванията доказа, че всяко 88-мо дете на възрастни родители страда от коварната болест. Причините се крият най-вече в бащата. По-възрастните татковци (над 35 години) са изложени на по-голям риск детето им да се разболее от аутизъм.
Каква е причината? Изследователите установили няколко генни мутации при родителите, които драстично повишават опасността от болестта. Специалистите са на мнение, че съществуват няколко хиляди генни вариации, които водят до нарушения в мозъчното развитие. Това обаче се оказва добра новина. Специалистите смятат, че откриването на тази опасна промяна в гените ще доведе до намаляване риска от аутизъм с 15-20%.
В тестовете са участвали 200 доброволци с аутизъм. Оказало се, че при повечето от тях се наблюдава генна мутация. Специалистите са убедени, че тези промени се дължат повече на ДНК-то на бащата.

Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.