Search
Филтрирай по...

Отслабване с африканско манго – безопасно и наистина ефективно!

Може би сте чували за африканското манго – естествено и много ефективно средство за нормализиране на теглото? Вижте повече за действието и ползите му!

Екстрактът от семки на месестия африкански плод Irvingia gabonensis, познат като африканско манго, е високо ценена по света. Според изследване, публикувано в списание Липиди за болест и здраве, то помага за топене на мазнините, понижаване на теглото и намаляване нивата на холестерола.

Известно е, че в семената на африканското манго има активни вещества, които контролират един от ключовите хормони, свързани с апетита – лептин. След приема на екстракт от африканско манго, мозъкът подава сигнал, че количеството храна вече му е достатъчно, дори след прием на по-малки порции.

Африканското манго е основна храна за много племена в Камерун и Нигерия, а характеристиката на тези племена включва стройната фигура, както и малкия брой случаи на сърдечно-съдови заболявания”, казва д-р Юлиус Обен, професор по биохимия на храненето в университета Яунде в Камерун.

Според изследването, проведено от екипа на д-р Обен, хората, които приемат 150 mg екстракт от семена на африканско манго два пъти дневно, имат значително намаляване на теглото, на мазнините в тялото, на обиколката на талията, както и на други параметри. В следствие на това се подобряват нивата на холестерол в кръвната плазма, LDL холестерола, глюкозата в кръвта, С-реактивен протеин, адипонектин и лептин. Това се наблюдава при всички изследвани хора, без те да променят хранителния си режим и физическото натоварване. Допълнителните изследвания дават подобни резултати, като хората отслабват с около 4-5 килограма без да променят начина си на живот.

Добрата новина е, че досега не са наблюдавани абсолютно никакви странични ефекти. „Това е екстракт от плод, който се консумира от столетия в огромни количества (при някои племена се наблюдава ежедневна употреба на плода в продължение на повече от 10 години)”, казва д-р Обен. „Нямаме никакви данни за негативни ефекти. Постъпват само данни за повишено либидо”.

Добавка, която ви помага да намалите теглото си и да се чувствате по-секси. Какво по-хубаво от това? 

Екстрактът от семена на африканско манго на Nature’s Way се отличава с високо качество и оптимална ефикасност. Той е патентован под името IGOB 131 и е стандартизиран до 7% албумини – това е клиничната доза активни вещества, необходима за постигане на желания ефект! Доказано е, че албумините в състава на африканското манго стимулират метаболизма и изгарянето на излишните мазнини, потискат апетита и балансират нивата на кръвната захар и на холестерола.

За още повече ефективност, продуктът на Nature’s Way съдържа и глюкоманан – сложен въглехидрат, който се извлича от грудката на растението конджак. Ползите на глюкоманана при повишен апетит и наднормено тегло са отдавна установени. Тъй като принадлежи към групата на фибрите, след прием глюкомананът набъбва в стомаха, създавайки усещане за ситост и намалявайки апетита. Друго негово съществено предимство е способността му да понижава гликемичния индекс на храните, благодарение на което се поддържа и баланса на кръвната захар, а резките спадове и покачвания на нивата и намаляват.

Патентованата съставка в продукта на Nature’s Way –  IGOB 131, източник на висококачествен екстракт от семена на африканско манго, е регистрирана търговска марка на Gateway Health Alliances, Inc.

 

2 thoughts on “Отслабване с африканско манго – безопасно и наистина ефективно!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top