×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

как да излекуваме запека Според лекарите за запек може да се говори тогава, когато изхождането е по-малко от три пъти седмично. Причините за неговата поява са много и различни: лекарства, лениви черва, злоупотреба с лаксативи, хормонални нарушения и заболявания, бедна на фибри храна, приемане на малко количество течности и т.н. Трябва веднага да отидете на лекар, ако запекът се появи внезапно или се влоши, ако е съпроводен от допълнителни симптоми, като отслабване например. Лекарят ще извърши необходимите изследвания и прегледи, за да установи причината за появата на запек.

Целта на лечението е да се достигне до едно изхождане на всеки два или три дни, без да изпитвате дискомфорт или напрежение. За достигане на тази цел лекарят ще ви препоръча диетични фибри, стимулиращи и нестимулиращи лаксативи, клизми, свещички и в краен случай – намеса на хирург.

Стимулиращите лаксативи трябва да се използват като последна възможност, защото те могат сериозно да увредят червата и да влошат състоянието ви. Имайте предвид, че лаксативи като сена и рициново масло могат да предизвикат тежък запек и усложнения. Доказана е връзката между хроничната употреба на стимулиращи лаксативи и увреждането на нервите на мускулите на дебелото черво. Това, разбира се, не означава, че не трябва да използвате стимулиращи лаксативи – но нека те да са предписани от лекар и да не злоупотребявате с тях.

За щастие има билкови продукти, които могат значително да облекчат запека, без да предизвикват зависимост и дискомфорт.

Натуралакс 3 е изцяло на растителна основа, но и всички съставки са с гарантиран произход и качество. В битката със запека Натуралакс 3 разчита на уникална комбинация от билки, всяка от които успешно може да се справи с неприятното състояние, но в комбинация те действат меко, ефективно и най-важното - съхраняват и предпазват естествената микрофлора на чревния тракт.

Ето какво споделя Георги, 41 г., от София: “Натуралакс 3 работи безотказно за мен повече от 5 години. Той е с меко действие и не усещам никакво неразположение или болки в корема, когато го пия.“

Натуралакс 3 съдържа алое вера, амeрикански орех (кора), копър (семена), джинджифил (корен), каскара саграда (кора), малина (лист), мента (лист). Не съдържа сена!

В Натуралакс 3 са използвани най-висококачествени стандартизирани билкови екстракти със сигурен и надежден произход и най-висока концентрация на активните съставки. Важно е да се знае, че само стандартизираните екстракти се усвояват пълноценно и ефикасно от човешкия организъм.

Ирина, 36 г., от Варна споделя: „Ползвала съм продукти, съдържащи сена. Но Натуралакс е с много по-бързо действие. И най-важното – не усещам вече болки в червата.“

Натуралакс 3 успешно ще пребори запека, без да предизвиква зависимост и дискомфорт.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.