×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бавното ходене – признак на деменция?Хората, които ходят бавно са изложени на огромна опасност да развият деменция на по-късен етап от живота си. Това показват резултатите от изследване на американски учени. Те анализирали здравословното състояние на повече от 2400 души на възраст над 64 години. Доброволците били подложени на скенер, ядрено-магнитен резонанс, кръвни тестове.  Те трябвало да попълнят и въпросници за начина си на ходене. В края на проучването специалистите заключили, че тези, които ходят бавно са изложени на по-голям риск от деменция в близките години. Целта на изследването е да се намерят ранни сигнали за опасната болест. Засега все още не са напълно изяснени предпоставките за развитието на деменция. Учените смятат, че придържането към здравословен хранителен режим и начин на живот могат да намалят риска от развитието на болестта.
Деменцията е неврологично заболяване, при което се влошават умствените способности, концентрацията, паметта и способността за вземане на решения. Една от формите на деменцията е болестта на Алцхаймер.

Ревита Ви препоръчва:

Фосфатидил-серин, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.