×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безкофеиновото кафе намалява риска от диабетХората, които пият безкофеиново кафе, стимулират работата на мозъка и по този начин намаляват риска от диабет тип 2. Това се твърди в проучване на китайски учени от университета в Хуачжун.
Оказало се, че консумацията на кафе драстично намалява опасността от захарна болест. Изследователите смятат, че причината се дължи на три съставки в напитката – кофеин, кафеена и хлорогенна киселина. Всички те помагат за блокиране токсичното натрупване на протеини, които са свързани с развитието на заболяването. От тях кофеинът се оказал най-малко ефективният.
Диабетът тип 2 се наблюдава тогава, когато организмът изпитва недостиг от инсулин. Учените открили, че важните 3 съставки на кафето предпазват от разрушаване на клетките, отговорни за производството на инсулина.
Все пак учените предупреждават. Консумацията на голямо количество кафе, дори и безкофеиново не се препоръчва за всеки. Хората, с висок риск от сърдечно-съдови заболявания трябва да внимават. При много от тях кафето може да се окаже опасно.

Ревита Ви препоръчва

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Хром, 200 mcg;

GTF Хром, 200 mcg

Гимнема, 310 mg

Алое Вера (сок от цели листа), 1000 ml

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.