×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безплатно училище за бъдещи майки„Психология на бременността” ще е лекцията на безплатното Общинско училище за бъдещи родители в Пловдив. На 28 април, от 11 часа, в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”, Мариета Игаренска – психолог и  психотерапевт, ще говори за психологичната нагласа на всяка жена да бъде майка. Специалистката ще концентрира вниманието върху зрялостта, адаптивността, уменията за справяне със стрес, страх, тревожност. По време на срещата с бъдещите родители г-жа Игаренска ще засегне и темата за психология на плода (пренатална психология), както психологическата подготовка за раждане, посрещането на новия човек, щастливото родителстване.
Най-важната мисия на женското начало е да даде нов живот на света. Майката е Творец, духовен учител на своето дете. „Деветте месеца на бременност са време, в което да заложите талант, воля, интелект, вътрешна хармония и решителност у детето си”, казва Мариета Игаренска.
Следващата лекция в безплатното Общинско училище за бъдещи родители е на 12 май, от 11 часа, на обичайното място в книжарница „Форум” в мол „Галерия Пловдив”. Темата е „Таткото: чакаме бебе”, лектор д-р Жорж Пелев, началник АГ отделение на МБАЛ „Пловдив” (бивша Окръжна болница).

Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.