×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Без зарази през зиматаЧудите ли се защо някой колега или роднина прекарва цяла зима без дори веднъж да кихне, а вие няколко месеца постоянно се борите с течащия нос и болките в гърлото? Защо има хора, които никога не се разболяват и такива, които постоянно подсмърчат? Къде е тайната? Ревита ще ви представи няколко съвета как да се предпазите от заразите.


Тайната на чистия въздух
Без съмнение повечето хора търсят топлата и уютна стая през зимата, където да прекарат целия ден. Когато снегът затрупа, вече не искате да излезете навън дори и за 10 минути, за да си купите обяд. Проблемът обаче е, че колкото повече стоите вътре, толкова по-голяма е опасността да се разболеете. Вирусите се размножават най-добре в подобна среда. Те постоянно циркулират и дори един от колегите ви да е настинал, най-вероятно скоро всички ще подсмърчате и ще се оплаквате от болки в мускулите. Решението – проветрявайте непрекъснато. Колкото по-топло е в стаята и колкото по-рядко отваряте прозорците, толкова по-голяма е вероятността да пипнете грип или настинка. Специалистите съветват да проветрявате помещението, в което седите поне през 2 часа за 5 – 10 минути. Отваряйте прозореца и за 15 минути преди сън.


Тайната на спокойствието
Има безброй причини защо трябва да се сбогувате със стреса и да се опитате да живеете по-спокойно. Превенцията на „зимните болести” е една от тях. Напрежението повишава невъзможността на тялото да се справи с вирусите и бацилите. Хората с високо ниво на хормоните на стреса, боледуват често. Именно напрежението пречи на имунната система да се пребори с нашествениците. Специалистите съветват да обърнете повече внимание на здравословното хранене, да спите достатъчно, да се упражнявате и да вземате подходящи хранителни добавки, които да подсилят имунната система.


Тайната на чистите ръце
Може да се заразите с настинка и грип само с едно докосване. Ето защо е изключително важно често да миете ръцете си с топла вода и сапун. Дръжте пръстите си, колкото се може по-далече от устата, носа и очите си. Внимание! Някои микроби се размножават и върху калъпа сапун. Затова най-добре е да използвате течен препарат. Търкайте в продължение поне на 20 секунди като направите хубава пяна. Изплакнете и подсушете. Влажните ръце са дори по-опасни.

Тайната на съня
Проучване на американски учени, проведено през 2009 г. показва, че хората, които страдат от безсъние се разболяват по-често от настинка и грип. Ето защо учените препоръчват да си осигурите поне 7 – 8-часов сън на денонощие. Създайте ритуали за заспиване, откажете се от колата, кафето и обилното хранене преди да си легнете, проветрявайте добре спалнята. Ако това не помогне, вземете мелатонин, жълт кантарион, хмел или валериан. Всички тези напълно природни средства ще ви помогнат да се отпуснете и да заспите спокойно.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.