×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Без лекарства за стресНезависимо дали става въпрос за  трудни любовни отношения, проблеми в работата, финансови затруднения, стресът дебне от всякъде. Все пак не бива да се отчайвате, защото природата дава много възможности, за да се справите с всички проблеми. Парче шоколад, аромат на лавандула или просто малко мляко... има прекрасни и лесни начини, за да преборите стреса и да се отърсите от напрежението.

Лавандула
Не може да спите през нощта, въртите се и сте напрегнати... Опитайте да се успокоите с лавандула. Тя е признат начин за борба със стреса, проблеми със съня и силно психично напрежение.

Сладки картофи
Следващия път, когато изпитвате желание да удушите шефа си, спомнете си за сладките картофи. Те са истински убиец на напрежението, повишават концентрацията и зареждат с енергия.


Лайка
Неспокойният сън се лекува с лайка. Доказано е, че тя е идеално средство срещу безсъние. Лайката може да се приема като чай или като хранителна добавка. Добре е бъдещите майки да се консултират с лекаря си преди да я използват.

Тъмен шоколад

Любители на шоколад, радвайте се! Ето още едно извинение да хапвате от сладкото изкушение без да се притеснявате. Проучване, публикувано наскоро показва, че нивото на хормона на стреса (кортизол) спада значително, ако всеки ден хапвате по малко шоколад. Освен това той предизвиква освобождаване на ендорфини – хормоните на щастието.

Жълт кантарион
Многогодишното растение, което расте свободно по целия свят, е най-доброто средство за лечение на нервно напрежение и депресия. Учени са установили, че хората, които го приемат като чай или хранителна добавка споделят, че се чувстват значително по-добре и в прекрасно настроение.

Мляко
Сигурно знаете, че старите баби съветват, ако не може да спите да пиете мляко. В миналото се е смятало, че то лекува безсъние, защото съдържа веществото триптофан. Всъщност учени са установили, че тази аминокиселина влияе само, ако вече сте заспали. Все пак изследователите са установили, че хората, които вечер пият мляко се сбогуват с безсънието. Все още не може да се открие точната причина за това.

Пасифлора
Имате краен срок, за да изпълните проекта и едва издържате. Потърсете пасифлора. Растението лекува нервно напрежение и стрес. Има леко действие, което в комбинация с валериан помага при безсъние.


Валериан
С помощта на валериана, хората от цял свят се справят с безсънието и напрежението. Растението е било употребявано още в Древна Гърция. Валерианът има доказан седативен ефект.

Ревита Ви препоръчва

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Izi Night, 252 mg

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.