×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Американски учени са установили, че приемът на бета-адреноблокатори не влияе върху риска от инфаркти и инсулти при пациенти с исхемична болест на сърцето (ИБС), съобщава Science News. Изследването е под ръководствато на Шрипал Бангалор от Ню-йоркския университет и е публикувано в Journal of the American Medical Association. В него са обобщени медицинските данни на почти 22000 души, страдащи от ИБС или прекарали инфаркт.

В изследването едната група паценти приемали бетаблокери, а другата – не. Резултатите показали, че няма значителна разлика в смъртността от сърдечносъдови болести, инфаркти и инсулти. Нещо повече – участници, които са били само с установен риск от ИБС, но не и самата болест, и са приемали бета-адреноблокери, са показали по-висока честота на сърдечносъдови усложнения, отколкото тези, които не са приемали посочените лекарства. В тази връзка Бангалор препоръчва на медицинските специалисти да се откажат да предписват бета-адреноблокери на пациенти с артериална хипертония в полза на други препарати и природни продукти. Но, предупреждава ученият, бетаблокерите са необходими за болните, прекарали инфаркт, както и за пациентите със сърдечна недостатъчност и аритмия.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.