Search
Филтрирай по...

Билки

Билките са растения, които се оценяват според своя вкус, аромат, медицински или други свойства. Билките се разделят на няколко групи, според употребата им:

§  Билки за готвене

§  Билки за лечение (т.нар. билки – лекарства)

§  Билки, използвани за духовни цели

Билките съдържат лекарствено-активни вещества, които влияят благотворно на човешкия организъм. Наред с тях съдържат и придружаващи вещества, които могат да подсилят ефекта на лечебното вещество. Много билки все още не са изследвани и взаимодействието от съдържащите се в тях вещества не е известно. След сериозни съвременни изследвания обаче са доказани лечебните свойства на много билки, използвани от древността. Активните вещества се съдържат в най-голяма степен в листата и цветовете на растенията.

Nature`s Way използва билките по-скоро като лечители или билки-лекарства. Тези растения съдържат фитохимикали , които стимулират имунозащитната система на тялото. Повечето продукти на Nature`s Way са на билкова основа и са добити от суровия вид на билките. След събирането им и внимателна им обработка по най-нови технологии, билките се пречистват, за да отговарят на фармацевтичните стандарти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top