×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билките помагат при подагра

Натрупването на високи нива на пикочна киселина в кръвта води до състояние, наречено подагра. Пикочната киселина е естествен продукт на човешкото тяло, който при нормална работа на метаболитната система трябва да се изхвърли чрез урината. При подаграта обаче киселината не може да се елиминира и се отлага като кристали в бъбреците. Натрупването на този излишък най-често е в ставите, при което се развива остро възпаление, придружено с болка. Все още не са напълно ясни причините за това заболяване. Лекарите са забелязали, че подаграта е наследствена. Много от болните имат и високо ниво на триглицериди. Статистиката сочи, че мъжете са по-уязвими. Други предпоставки за заболяването са употребата алкохол, бъбречни заболявания, тежки диети, приема на някои антибиотици, както и прекалената консумация на черен дроб или аншоа.


Разчитайте на билките
Проблемът с подагра е, че пикочната киселина се натрупва в продължение на години без каквато и да е предупреждение или симптоми, докато изведнъж не се появят острите болки. Конвенционалните медикаменти са много ефективни при остър пристъп на подагра, който се появява без предупреждение. Вещество бромелаин (което може да се намери в ананаса) също помага да се справите с болките. Добре е обаче пациентите да вземат превантивни мерки. Специалистите препоръчват продължително време да вземате комбинацията от екстракт от череша, коприва и витамин В. Бъдете постоянни и не пропускайте и ден без да вземете природните продукти. Те ще намалят пристъпите на подагра и ще облекчат симптомите. Проучвания показват, че при продължителен прием нивата на пикочната киселина драстично спадат. Факт е, че черешите са много богати на флавоноиди и те доказано премахват излишното количество пикочна киселина. Може да ги комбинирате и с екстракт от боровинки, които същоработят за облекчаване на симптомите. Приемът на Витамин С помага за по-лесното освобождаване на пикочната киселина с урината и подпомага работата на бъбреците.  Не прекалявайте, защото големите количества от този витамин са предпоставка за развитие на камъни в бъбреците. Копривата също може да се прилага както вътрешно (чрез прием на таблетки), така и външно (с налагане на компреси върху болезненото място) И двата начина са ефективни и изчисване на излишната пикочна киселина.
Лененото семе може да се използва за намаление на левкотриените, вещества, които участват във възпалителния реакция по време на пристъп на подагра. Целината и авокадото също са широко известни природни продукти, които облекчават болките и намаляват пристъпите на неприятното заболяване.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.