×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки понижават кръвната захарБилки, които съдържат екстракта берберин (като хидрастис, змийско мляко, кисел трън), могат да се използват за регулиране на кръвната захар. Досега се считаше, че берберинът помага при диария, респираторни инфекции, проблеми с пикочните пътища, както и вагинални и кожни проблеми. Корейски учени обаче установиха, че берберинът регулира успешно нивото кръвната захар при хората с диабет тип 2. При тестовете са взели участие над 100 болни доброволци. Те били разделени на три групи като всяка от тях получавала различно количество берберин. Изследванията продължили два месеца. Резултатите показали, че лечението с берберин увеличава броя на инсулиновите рецептори на клетките. Също така клетките станали „по-отзивчиви” към инсулина. Учените са категорични, че откритието е от особено значение за болните от диабет. Това е хронично заболяване, което се характеризира с високи нива на инсулина и кръвната захар и се дължи на инсулинова резистентност в клетките. Учените доказали още, че берберинът е по-ефикасен в сравнение с лекарствата. Той намалява драстично нивото на кръвната захар. Берберинът обаче не е единственото природно средство за лечение на диабет. Специалистите са категорични, че най-доброто лекарство за болните са здравословната диета и редовните физически упражнения. Има няколко други природни средства, които действат безотказно.

Хром. Препоръчва се хромът да се приема по 1 капсула дневно, за да подобри инсулиновата чувствителност и намаляване на нивата на глюкоза в кръвта. Той регулира кръвната захар и подпомага метаболизма.

Алфа-липоева киселина. Тя е силен антиоксидант, който се бори със свободните радикали. Освен това подобрява инсулиновата чувствителност и предотвратяване появата на едни от най-честите усложнения на диабета като увреждане на бъбреците. Алфа-липоева киселина е важен коензим за енергийния метаболизъм.

Сминдух. Растението е богато на фибри. Когато се приема с храна, той регулира нивото на кръвната захар. Сминдухът стимулира обмяната на веществата в организма.

Гимнема. Все още учените проучват точното действие на това растение. Досега се знае, че гимнема намалява производството на инсулин от панкреаса. Тя също така подобрява отзивчивостта на клетките към инсулин. Не на последно място растението намалява резорбцията на глюкоза в червата.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.