×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Билки премахват целулитаМилиони жени се борят с целулита. Портокаловата кожа е козметичен проблем, който се появява бързо, но много трудно изчезва. Знаете ли, че има билки, които могат да ви помогнат да се справите с грозните образувания. Не вярвате? Всъщност действието им е съвсем просто, но именно най-семплите неща са и най-ефективни. Едно от действията на билките е да премахне токсините от организма. Тези токсини са в основата на целулита. Те пречат за правилното циркулиране на кръвта и помагат при образуването на грозните набраздявания. Билките по естествен начин прочистват организма от токсини и възстановяват нормалния приток на кръв към засегнатите райони. По такъв начин може да се отървете от целулита веднъж за винаги. Освен това растенията подобряват еластичността на кожата. Доказано е, че ако ги комбинирате с някои витамини или хранителни добавки, ефектът може да е невероятен.


Кои са най-популярните билки срещу целулит?
Глухарче. Растението е един от най-добрите начини да изгладите кожата си от неравностите. То успешно се справят с токсините, които засягат клетъчната структура на кожата. Глухарчето прочиства кръвта и помага за доброто кръвообръщение.
Готу кола. Ако редовно вземате тази билка, съвсем скоро ще забележите как целулитът намалява. Причината е, че тя помага за възстановяване на съединителната тъкан, засегната от целулита. Освен това подобрява кръвообръщението и прочиства кръвта от токсините. Готу кола подобрява вида на кожата и стимулира синтеза на колаген, което я прави най-доброто средство срещу портокаловата кожа.
Млечен (магарешки) бодил. Той е силен антиоксидант и много ефективно средство срещу  целулит. Растението има способността да пречиства тялото и подобрява чернодробната функция. Млечният бодил премахва токсините и увеличава притока на кръв към всички засегнати места.
Магданоз. Използван често в кулинарията магданоза помага за детоксикация и така казвате „сбогом” на целулита. Освен това той антиоксидант и успешно се бори със свободните радикали, отговорни за проблемите с кожата.

Ревита Ви препоръчва

Целимин 15 ml, антицелулитна формула

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Млечен бодил, 355 mg

Артишок, 450 mg

Глухарче (корен), 540 mg

Коментари (4)

    • Vanesa Petrova
    • 2012-05-09 18:08:14
    Готу кола (билка), 475 mg ТОВА Е ГОЛЯМА ИЗМАМА НА ТАЗИ БИЛКА АЗ Я ПИХ И НЯМА ЕФЕКТ САМО ДЕТО НАПЪЛНЯХ И НЕ МОГА ДА СВАЛЯ КИЛЦАТА ...ВСИЧКО КОЕТО Е РЕКЛАМА Е ЖИВА ИЗМАМА !!!
    • Ревита
    • 2012-05-10 08:40:43
    Здравейте, Ванеса, Ние никога не сме рекламирали този продукт, а го предлагаме на клиентите. Имаме много положителни отзиви за Готу Кола от наши клиенти, разбира се, нормално е да има и единични случаи, когато билката да не е ефикасна в конкретен случай. Категорично не може да се напълнее от Готу Кола, може би причината е друга и е добре да се консултирате със специалист. Благодаря! Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Desislava
    • 2012-05-18 18:03:23
    Здравейте , искам да попитам от къде мога да си купя тази билка Готу кола ?
    • Ревита
    • 2012-05-21 08:35:22
    Здравейте, Готу Кола може да си купите от аптека или дрогерия, както и онлайн ето оттук Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.