×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ботоксът може да лекува Разкрасителни процедури, опънати бръчки, подмладяване... Често това са първите асоциации, когато говорим за ботокс. „Инжекциите за разкрасяване” обаче могат да се прилагат и с лечебна цел. Те ще помагат на пациенти, които имат проблеми с пикочния мехур, резултат от множествена склероза или наранявания на гръбначния стълб. В САЩ и много страни от Европа този метод вече е одобрен. Увреждане на нервите в долната част на тялото често са причина много хора да не могат да задържат урина. Досега проблемът се лекуваше с медикаменти, а понякога дори и с катетър. Лекарите обаче са категорични, че използването на ботокс ще реши много неудобства. Лечението включва инжектиране на веществото в пикочния мехур, докато пациента е под упойка. Ефектът ще трае до 9 месеца, след което процедурата трябва да се повтори. Вече над 700 пациенти са изпробвали новия метод. Най-често срещаният страничен ефект е инфекция на пикочните пътища.
В много страни по света с ботокс се използва за лечение на хронична мигрена, различни видове скованост на мускулите, тежко изпотяване под мишниците.

Срещу проблемите на пикочните пътища и пикочния мехур Ревита Ви препоръчва

Червена боровинка (плод), 465 mg

Червена боровинка, 430 mg

Фо-Ти (корен), 610 mg

Хвойна синя (плод), 425 mg

Мечо грозде, 480 mg

Хортензия (корен), 415 mg

Бяла ружа (корен), 455 mg

Кафяви водорасли (фукус), 580 mg

Полски хвощ (трева), 440 mg

Репей (корен), 540 mg

Царевична коса, 430 mg

 

Коментари (2)

    • Daniella
    • 2011-12-08 17:20:56
    molia vi kajete mi ot kade da si kypia tozi botoks i na kakva tsena?I da si gi zakaram pri moia plastotsen xiryrg
    • Ревита
    • 2011-12-09 09:11:08
    Здравейте, Не можем да Ви дадем отговор на този въпрос. Най-добре се консултирайте с Вашия пластичен хирург. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.