×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Тя е французойка с огромни лешникови очи, лъчезарна усмивка, буйна дълга коса и голямо топло сърце. Тя е Бриджит Бардо - жената, която Ватикана обяви за олицетворение на греха!

Бриджит Анн-Мари Бардо е родена на 28 септември 1934 година във френската столица - Париж. На 13 годишна възраст красавицата постъпва в Националната Академия по хореография и прекарва там 3 години, обучавайки се в класа на известния руски хореограф Борис Князев. На 15, Бриджит участва в първото си модно ревю и се снима за корицата на модното списание Jardin des Modes. През 1950 година, Бардо за първи път се появява на корицата на списание ELLE, благодарение на което е забелязана от още начинаещия по това време кинорежисьор Роже Вадим. Вадим разказва за Бриджит на своя по-опитен колега - Марк Алегре и само две години по-късно Бриджит изгрява на големия екран, с филма „Нормандската дупка". През същата година Бардо сключва брак с Роже Вадим.

След няколко години нейният вече успял съпруг, става сценарист на култовата лента „И Бог създаде жената", в която Бриджит изиграва главната роля и популярността й започва да расте.

Бриджит Бардо става известна като почитателка на дълбоките деколтета и неприлично късите поли. За обществото тя се превръща в обект на желание и пример за подражание на младите жени, които се стремят да приличат на нея по всичко - имитират я от смеха и походката, до грима, прическата и начина на обличане.

Бриджит популяризира розовото червило и тъмният молив за устни. Тя е първата жена, която носи каре, макар че в онези години щампите красят предимно детските дрехи. Бриджит прави модерен банския костюм в две части и често се появява облечена в дънки и небрежна риза, с буйна, разрошена като грива коса.

През 1973 година Бриджит Бардо напуска света на киното, за да бъде запомнена млада и привлекателна. След това актрисата създава Фонд за защита на животните, с който отстоява правата им и до днес.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.