×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стремежът към бързо освобождаване от колкото се може повече излишни килограми наднормено тегло чрез строги диети, често води до сериозни странични последствия. Постигането на желания резултат може да стане здравословно и с траен ефект, ако се използва Брилиант Лук за отслабване.

Специалната му формула е създадена от Phyto Wave на основата на натурални съставки и помага за бърза и прородосъобразна редукция на теглото. Съставките са: зелен чай, свързана линолеинова киселина, ракитник, Л-карнитин, екстракти от Капсикум ануум и Гимнема Силвестре, няколко важни витамина. Изредени така някои от тях звучат доста екзотично и затова си струва да се запознаем по отблизо със природните съставки на специалната формула Брилиант Лук за отслабване.

Зеленият чай е чудо на природа, което се използва за отслабване от незапомнени времена. Как зеленият чай помага за отслабването. Той ускорява обмяната на веществата. При изпиването на 1 чашка зелен чай изгарят 80 калории. Това е минус 4 -5 кг за година. Да, отслабването е бавно, но дълготрайно. Това не е изнурителна диета, след която озверели от глад хора отново започват да се тъпчат и бързо натрупват обратно свалените килограми. Зеленият чай съдържа много белтъчини, почти толкова колкото в боба и лещата, и успешно утолява чувството на глад. Неслучайно в Китай и Япония използват листа от зелен чай в супи и други ястия.

Свързаната линоленова киселина CLA влияе не само на снижаването на мазнините, но увеличава и мускулния тонус на организма. През 1978 г. Майк В. Париза изследва в университета в Усконсин структурата на месото по време на готвене и открива CLA. По-нататъшните проучвания показват, че CLA притежава свойството да изгаря мазнините, да подпомага натрупването на мускулна маса и да подобрява общото здравословно състояние на организма. CLA се съдържа в различни меса и млечни продукти. Но за да си достави организма необходимите дози е необходимо да се поглъщат огромни количества храни, което е насъвместимо не само със стремежа да се свали наднорменото тегло, но и изпразва портмонето. Ето защо свързаната линоленова киселина се използва като правило в състава на хранителните добавки.

Ракитникът (облепихата), който бе обявен от Световната здравна организация, за лековито растение №1 на 21 век, оказва голямо влияние върху обмена на мазнините в организма и снижава концентрацията на холестерол в кръвта. Особено се препоръчва на любителите на пикантните и мазните храни, тай като, предотвратява заболявания на стомашно-чревния тракт. В тази връзка помага за избягването на странични ефекти  при спазването на диети.

L-карнитин пренася мастните киселини в местата, където те изгарят – митохондрина и така стимулира производството на енергия от от трупащите се в организма мазнини. L-карнитин помага за свалянето на килограми, стимулира сърдечната и умствената дейност.

Гимнема Силвестре е растение, което прилича на нашата лоза, но вирее в горските масиви в Индия. То помага за регулиране на кръвната захар и притежава необикновеното свойство да подтиска вкуса на сладки храни и желанието да се яде повече сладко. Екстрактът Гимнема Силвестре намалява метаболитния ефект на захарта, като предотвратява усвояването на захарните молекули от червата по време на храносмилането.

Капсикум ануум или екстракт от люти чушлета е парливо, но прекрасно средство за  отслабване, тъй като влияе положително на работата на храносмилателната и отделителните системи. Стимулира кръвообращението и обмяната на веществата и по този начин способства за изгарянето на мазнините и извеждането на токсините, които се натрупват в дебелото черво.
Свойствата на всички тези съставки на Брилиант Лук за отслабване, обединени в едно, дават комплексен ефект за трайно и необратимо намаляване на наднорменото тегло.

Коментари (1)

    • огнян
    • 2012-08-21 15:20:43
    Гледам, че харесванията са само от жени. А на мъже действа ли? Кога се вижда ефекта? Аз съм мъж и тежа 140 кг. Какво ли не съм пробвал!!! Убедете ме , че Вашият продукт е наистина ефикасен!

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.