×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Популярното успокоително средство – валерианата, може да се използва за лечението на някои неприятни симптоми  при менопаузата, смятат специалисти от Техеранския университет (Tehran University).  Те са провели експеримент с участието на 100 жени, които са били в период на менопауза. Много от тях страдали от  един от нейните най-неприятни симптоми – безсънието. Те се оплаквали, че не мигват по цяла нощ, или че сънят им е накъсан и често се будят облени в пот. На сутринта се чувствали разнебитени и недееспособни.

Жените били разделени на две групи. Едните приемали по 2 капсули валериана, другите – плацебо. След 30 дни учените сравнили резултатите. Оказало се, че валерианата действително помогнала на немалко жени да подобрят съня и самочувствието си, като се избавят от безсънието.

Професор Симин Тавони изтъкнал, че 30 % от жените, които приемали по 2 капсули валериана, започнали да спят по-добре. Подобен резултат бил засечен едва при 4% от жените, които приемали плацебо. Странични ефекти от приема на това количество валериана не са отбелязани, предава Reuters.

Ревита Ви препоръчва:

Валериана (корен), 530 mg

Менопауза формула 295 mg

Омега фактор за жени 1035 mg

Гроздовиден ресник, 40 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Детелина (цвят), 500 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Пореч масло, 1 300 mg

Иглика масло, 1 300 mg

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.