Search
Филтрирай по...

Вашето здраве в Година на заека

Вашето здраве в Година на заека Само преди няколко дни според китайския календар започна Годината на белия заека. Тя е 28-ата година в 60-годишния цикъл. Според източния календар годината на Заека започва с второто новолуние за 2011 или на 3 февруари 2011 г. и ще завърши на 22 януари 2012. Специалистите предвещават да бъде много интересна и най-вече много късметлийска. Годината на Белия Заек ще е позитивна и спокойна. Той покровителства дипломацията, спокойните разговори, семейството и брака. Факт е, че заекът не е един от най-силните представители на китайския хороскоп, (такива са Тигърът и Драконът), но за сметка на това е най-големият късметлия. Не винаги животът му е пълен с удоволствия, но той е способен да се измъква от всяка ситуация без проблеми.

Какво вещае китайският календар в годината на Заека за вашето здраве?

Според специалистите 2011 е годината на металния заек. Това кореспондира с дихателната и имунната система. Дървото пък, което също е един от елементите на 2011 г. отговаря за храносмилателната и нервната система. Възможно е, ако имате проблеми с тях, те да се задълбочат. Обърнете особено внимание на носа и гърлото. Може да се обострят състояния като колит, гастрит, язва. Внимавайте да не нараните гърба и врата си, защото ще се възстановите по-трудно.
За да поддържате имунната си система, редовно вземайте зелен чай и хапвайте кафяв ориз. Приемайте антиоксиданти под формата на витамини. Погрижете се за стомаха и червата си с мента, тинтява, джинджифил.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Мента (лист), 400 mg

Синугард, 156 mg

Броуд спектрум ензими, 275 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top