×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Витамини за красива и здрава коса

 

 

Косата не само е определяща част от външния ви вид, но е и огледало на цялостното ви здравословно състояние. Тя е силно уязвима от стреса и напрежението, с които се сблъскваме в ежедневието, а и се повлиява от вида и качеството на храната, която консумираме. Ако не се грижите за себе си и се храните нездравословно, косата ви ще изгуби блясъка и еластичността си и ще стане слаба и накъсана.

 

Най-ефективният начин да имате здрава коса е да се храните здравословно.

 

Бляскавата, силна и красива коса е резултат от поддържането на целия организъм във форма и консумирането на полезни храни. Включете изброените по-долу елемента в ежедневното си меню и ще откриете разликата във вида на косата си до няколко седмици.

 

-Водата е една четвърт от теглото на кичур коса. Тя прави косата еластична и мека, ето защо трябва да пиете достатъчно. Не чакайте, докато ожаднеете. Ако сте жадна, това означава, че тялото ви страда от дефицит на вода. Водата поддържа копринения блясък на косата ви.
-Протеините са задължителни, тъй като в косата се съдържат предимно протеини. Те ще й дарят повече здравина и ще я предпазят от накъсване и оплитане. Хапвайте риба, месо, мляко, сирене и зърнени култури, за да избегнете тези проблеми.
Минералите са важни за здравата коса. Желязото насища косата с кислород. Недостатъчните количества желязо причиняват кислороден глад на космените фоликули. Включете червеното месо и зелените зеленчуци  в менюто си.
Витамините са изключително важни за здравето и добрия вид на вашата коса. Витамин А заздравява скалпа и е добър за кожата като цяло. Открива се в зеленчуците, особено в морковите. Витамини B и C подпомагат растежа и насищат цвета. Включете ги в диетата си. Хапвайте плодове, зеленчуци, зърнени храни, яйца и мляко.
Упражненията, редом с подходящата диета, също са важни за вашата коса. Те осигуряват достатъчен приток на кръв към скалпа и помагат за растежа на косата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.